Groepsaccommodatie 20 personen

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 20 personen in Nederland? Bekijk hier de verschillende aanbieders of boek rechtstreeks bij de huiseigenaar. In een groep van 20 personen zijn veel wensen, dus laat ons gerust even meezoeken.

 

 

Familiehuis voor 20 personen, Lemele (Overijssel), 8 slaapkamers

 

 

Groepsaccommodatie 20 personen Aalten

 

 

Of je nu echt met 20 personen bent óf gewoon een groepsaccommodatie wilt met veel slaapkamers, jullie ultieme huis zit er vast tussen. Gebruik de provincie kiezer als je al weet waar je naartoe wilt, of laat je inspireren o.b.v. de thema's.

 

 

Groot vakantiehuis in Nederland voor 24 personen

 

 

24-persoons groepsaccommodatie met 12 slaapkamers in Drenthe

 

Groepsaccommodatie 20 personen, Uden, Brabant, 9 slaapkamers

 

Vakantiehuis voor 20 personen, Berg en Dal

20 persoons groepsaccommodatie

 

Groepsaccommodatie 20 personen Nederland

 

20 persoons bungalow, Landal, Texel, 12 slaapkamers

 

Huisje 20 personen, Buurse, Overijssel, 7 slaapkamers

 

 

Groepsaccommodatie 20 personen, Steenderen, Gelderland, 7 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie 20 personen met zwembad

 

Vakantiehuis 20 personen

 

 

Ga je een weekend weg met een grote club van 20 man, dan wil je graag dat jouw vakantiehuis hier helemaal op ingericht is. Belangrijk om te weten tijdens jouw zoektocht is dat de termen "groepsaccommodatie" en "vakantiehuis" beiden worden gebruikt voor deze groepsgrootte. Zo kun je uitkomen bij dat mooie groepshuis middenin de natuur bij de boer óf juist een gloednieuw vakantiehuis met alle faciliteiten op een vakantiepark.

 

Belangrijk startpunt is het aantal slaapkamers. Ga je er echt met 20 personen op uit, of is de groep iets kleiner en wil je gewoon graag veel ruimte hebben? De groepsaccommodaties worden steeds comfortabeler. Zo zijn er inmiddels huizen voor 20 personen met 10 slaapkamers, zodat iedereen zijn eigen 2-persoons kamer heeft. Daarnaast zijn het aantal badkamers natuurlijk vaak van belang. Ook dit staat bij de diverse aanbieders duidelijk omschreven.

 

Hebben jullie al een idee over leuke activiteiten? In een groep mensen leven meestal verschillende wensen. Al is het maar omdat er bijvoorbeeld kinderen meegaan. Let dan goed op de ligging van de groepsaccommodatie. Ligt het middenin de natuur in de middle of nowhere, of juist vlakbij een leuke stad of zelfs op een park? Op de vakantieparken zijn natuurlijk veel faciliteiten zoals een zwembad, maar ook wanneer je particulier huurt zijn de faciliteiten steeds uitgebreider. Denk dan aan tafeltennis, tafelvoetbal, airhockey, trampoline, voetbalveldje of speeltoestel. Ook zijn er diverse bureaus die speciaal groepsactiviteiten organiseren voor groepen van 20 man.

 

Kortom, jouw zoektocht naar een groepsaccommodatie voor 20 personen begint hier. Wij helpen je graag!

 

 

 

 

 

Groepsaccommodatie 20 personen, Uden, Brabant, 9 slaapkamers

 

Groepshuis 20 personen, Gemert, Brabant, 6 slaapkamers

 

20 Persoons Groepsaccommodatie, Echten, Drenthe, 9 slaapkamers

 

Overzicht per categorie: