Groepsaccommodatie 60 personen

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 60 personen in Nederland? Ontdek hier onze Top 10. Bekijk de uitgelichte foto's en klik direct door naar de beschikbaarheid. Naar wens voor jullie groep van 60 personen? Boek direct online of neem een optie!

 

 

 

 

Of je nu echt met 60 personen bent óf gewoon een groepsaccommodatie wilt met veel slaapkamers en ruimte, jullie ultieme huis zit er vast tussen. Gebruik de provincie kiezer als je al weet waar je naartoe wilt, maar kijk eerst even bij deze selectie grote vakantiehuizen voor 60 gasten.

 

 

 

Vakantiehuis voor 60 personen in Gelderland

 

Groepsaccomodatie 60 personen, 15 slaapkamers in Oldemarkt, Overijssel

 

Groot groepshuis voor 60 personen in Friesland

60 persoons groepsaccommodatie

 

Groepsacommodatie 60 personen Zeeland

 

Vakantiehuis voor groepen van 60 personen, Limburg

 

60-persoons groepsaccommodatie in Zuid-Holland

 

 

Ben je een weekendweg aan het plannen van een grote groep van 60 personen? Daar komt meestal behoorlijk wat bij kijken. Alleen al een datum vinden die iedereen binnen het gezelschap past, kan een opgave zijn. Wanneer je dan op zoek gaat worden de termen "groepsaccommodatie" en "groepshuis" vaak door elkaar gebruikt. Heel soms spreekt men over een 60-persoons vakantiehuis. Vaak kom je uit bij bemiddelingsorganisaties óf verhuurders zelf, met unieke grote huizen voor families, vriendengroepen en verenigingen.

 

Wat we vaak zien is dat grote accommodaties regelmatig geboekt worden door groepen kleiner dan 60 personen. Dit omdat er wensen zijn voor bijvoorbeeld 2-persoons slaapkamers of bepaalde familiekamers zodat gezinnen een eigen kamer hebben tijdens het weekend. In onze selectie hebben we veel huizen voor 60 man met 20 slaapkamers. Zo heb je niet te maken met grote slaapzalen en zijn er vaak ook veel badkamers. Zo voorkom je spits in de ochtend bij het opstaan!

 

De groepshuizen in onze selectie bevinden zich allemaal in Nederland. Bijvoorbeeld in Gelderland, Limburg of Overijssel. Zo kun je zelf bepalen hoe ver het gezelschap wil reizen voor het uitje met de hele groep. Ook kun je vast kijken naar leuke groepsactiviteiten voor 60 man. Er zijn diverse organisatiebureaus met leuke activiteiten voor zulke grote groepen. Of je verzint natuurlijk zelf iets, afhankelijk van het budget. Wanneer de accommodatie bijvoorbeeld een groot eigen terrein heeft met grasveld, sportveld of leuke sport- en spelactiviteiten voor de kinderen binnen de groep, dan kun je al veel kanten op.

 

Kortom, gebruik onze Top 10 als inspiratie voor jullie weekend in een groepsaccommodatie voor 60 personen, we helpen je graag!

Overzicht per categorie: