Vakantiehuis 10 personen

Op zoek naar een vakantiehuis voor 10 personen in Nederland? Wij bieden je hier een overzicht van de best beoordeelde huizen, huizen voor ieder budget en op de leukste plekjes. Of het nu een vrijstaand vakantiehuis is in de natuur óf op een vakantiepark, je hebt gegarandeerd alle ruimte voor 10 personen.

 

Vakantiehuisje 10 personen Drenthe, Exloo, 4 slaapkamers

 

Vertel ons wat je zoekt!

 

Steeds meer mensen gaan een weekend weg met een kleine groep van 10 personen. Hierdoor groeit dus ook het aanbod van een 10 persoons vakantiehuis. Kijk naar het aantal slaapkamers, de faciliteiten én natuurlijk de ligging in ons prachtige land.

10 persoons vakantiehuis

 

Vakantiehuis 10 personen Gelderland, Maasbommel, 5 slaapkamers

 

10 persoons vakantiehuis Landal, Ouddorp, Zuid Holland, 5 slaapkamers

 

Vakantiehuis 10 personen Texel, De Koog, 5 slaapkamers

 

10 persoons Vakantiehuis, Brabant, Holthees, 4 slaapkamers

 

10 persoons Vakantiehuis, Reeuwijk, Zuid Holland, 5 slaapkamers

 

Vakantiehuis voor 10 personen Zeeland, Kattendijke, 5 slaapkamers

 

 

Gratis Zoekservice

 

Gezellig met het gezin een weekend weg in een vakantiehuisje voor 10 personen. Zo heb je alle ruimte. Verschillende huizen hebben 5 slaapkamers, waardoor iedereen zijn eigen 2-persoons kamer heeft. Met 3 kinderen en opa en oma ook gezellig mee? Natuurlijk! Ruimte zat!

 

Ook voor een vriendenweekend of vriendinnenweekend leent een vakantiehuis voor 10 personen zich natuurlijk uitstekend. Leuke activiteiten in de regio erbij, samen koken en eten om even gezellig bij te praten in deze drukke tijden. Kies bijvoorbeeld een huisje in het bourgondische Brabant en ga op stap in Breda. Of reserveer jouw huis middenin de natuur van bijvoorbeeld Overijssel en geniet van prachtige wandel- en fietstochten.

 

Op veel Nederlandse vakantieparken zijn er de afgelopen jaren ook steeds meer grotere huizen bijgekomen. Voordeel van een park is de bekende kwaliteit van een keten én de vaak uitgebreide faciliteiten op het park, zoals een zwembad, restaurant én activiteiten zoals bowling en natuurlijk voor de kids. Ook liggen deze parken vaak op strategische plekken in Nederland, waardoor het een goede uitvalsbasis is om de omgeving te verkennen.

 

Kortom; vakantiehuis 10 personen boeken? Kijk eens rustig bij de verschillende aanbieders op deze site. Kom je er niet uit, heb je specifieke wensen of even geen tijd om zelf te zoeken. Wij helpen je graag via onze gratis zoekservice.

 

 

 

Overzicht per categorie: