Groepsaccommodatie Drenthe

Wil jij actief genieten van de natuur? Cultuur snuiven? Een gezellig dagje er op uit? Of een evenement bezoeken? In Drenthe is van alles te beleven! Binnen en buiten, voor jong en oud. Boek een groepsaccommodatie in Drenthe voor jouw weekend weg met familie, vrienden of collega’s.

 

Groepsaccommodatie Boerderij Landgoed De Hereboerderij, Drenthe, Borger, 10 personen, 4 slaapkamers

 

Veel mensen zullen direct denken aan de hunebedden wanneer zij Drenthe horen. Deze zijn gemaakt door het Trechterbekervolk van zwerfkeien die in de ijstijd naar Drenthe zijn meegevoerd. De grootste (van wel 23 meter lang) is te bewonderen in Borger.

 

Vertel ons wat je zoekt!

Best beoordeelde groepshuizen Drenthe

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis Paradijs Dwingelderveld, Drenthe, Ruinen, 8 personen, 3 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Villa Uitzicht, Drenthe, Eesergroen, 14 personen, 5 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Villa Huize Tergast, Drenthe, Gasselternijveen, 24 personen, 10 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Puur Exloo, Drenthe, Exloo, 10 personen, 4 slaapkamers

 

 

Het grootste hunebed is dus te vinden in Borger. Alle andere hunebedden kun je vinden binnen een straal van 30 kilometer. Zeker een bezoek waard tijdens jouw verblijf in een groepsaccommodatie in Drenthe. 

 

Ook de TT-Assen is een populair evenement wat jaarlijks plaatsvindt in Drenthe. De TT is een groots motorsport evenement wat ieder jaar veel bezoekers trekt. De grote namen uit de motorsport wereld staan hier aan de start en echte race liefhebbers halen hun hart op tussen de ronkende motoren. Met diverse festiviteiten rond de motorraces is dit een leuk evenement voor jong en oud!

 

Maar in Drenthe kun je jezelf ook helemaal onderdompelen in de natuur. Deze provincie telt maar liefst drie Nationale Parken waar je prachtige natuurgebieden treft. Dwaal lekker rond en wellicht kom je oog in oog te staan met een ‘Drentse hooglander’, een das of een heideschaap! Het ene moment sta je in een paarse zee vol met heide en even later wandel je door oude, uitgestrekte bossen. Ga zelf op pad met jouw groep of neem deel aan een van de vele outdoor activiteiten.

 

Dus, waar wacht je nog op? Huur één van de vele groepsaccommodaties in Drenthe die geheel bij jouw wensen past. Ontdek de historie, natuur en het bruisende leven in misschien wel de stoerste provincie van Nederland!

 

 

Groepsaccommodatie Boerderij Het Bovenveen, Drenthe, Echten, 21 personen, 9 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Familiehuis Westeinde, Drenthe, Wapserveen, 13 personen, 4 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Herberg De Witte Boerderij, Drenthe, Drouwenermond, 26 personen, 8 slaapkamers