Groepsaccommodatie Efteling

Boshoeve, Groepsaccommodatie Efteling 12 tot 24 personen

Boshoeve 12- of 24-persoons groepsaccommodatie

 

Groepsaccommodatie Efteling - Boshoeve. Ga een weekend "op reis" met het hele gezin en vergeet opa & oma ook niet. Waar gaat de reis naar toe? Naar het "Land vol Wonderen" in Kaatsheuvel, Brabant!

 

Het allerleukste, allermooiste park van Nederland is natuurlijk de Efteling. Al jaren héél hoog in de top 10 van populairste pretparken van Europa.

 

 

Alle groepsaccommodaties op Efteling.com

 

 

Één dag is eigenlijk veel te kort voor jouw bezoek aan dit mooie park. Wist je dat ze sinds enige tijd prachtige huisjes hebben waarmee een ontspannen weekendverblijf wel heel erg aantrekkelijk is geworden. En laat het verkleinwoord maar weg, ze hebben ook schitterende groepsaccommodaties bij de Efteling!

 

Groepsaccommodatie Boshoeve op de Efteling is een ruime accommodatie voor groepen tot 12 personen. Met 6 slaapkamers en 3 badkamers is er veel aandacht voor comfort. Wat dacht je van 10 heerlijke boxspring bedden en voor de kleinste een spannend stapelbed. (ook te schakelen tot groepsaccommodatie voor 24 personen)

 

 

Meer groepsaccommodaties bij de Efteling

 

Schaapskooi, Groepsaccommodatie Efteling 12 personen

Schaapskooi 12-persoons groepsaccommodatie

 

Groepsaccommodatie Efteling - Schaapskooi. Wil je eens in een bijzondere groepsaccommodatie logeren? Dan kies je voor dit type, geschikt voor 12 personen, met 4 slaapkamers en 3 badkamers. Uniek is de Hooimijt naast de accommodatie waar de kinderen lekker kunnen ravotten en waar dieren rondlopen. Deze accommodatie ligt op Vakantiepark Efteling Loonsche Land. Op het park is een restaurant aanwezig!

 

 

Groepsaccommodatie Efteling, 12-persoons Hutten

Hutten 12-persoons groepsaccommodatie

 

Groepsaccommodatie Efteling - Hutten. Natuur met een hoofdletter N. Dat is wat je vindt in de Hutten van Vakantiepark Loonsche Land. Eenvoudig ingericht maar super sfeervol voor een unieke ervaring tijdens jullie weekendweg. De hutten zijn geschikt voor 12 personen, met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Voor de volwassenen zijn er boxsprings en voor de kinderen leuke stapelbedden. En middenin de natuur is de hond natuurlijk ook welkom!

 

Groepsaccommodatie Efteling Reserveren

 

Ben je enthousiast geworden om tijdens je volgende bezoek aan de Efteling te verblijven in een van de groepsaccommodaties op Vakantiepark Bosrijk of Vakantiepark Loonsche Land? Goed nieuws; er worden nog meer nieuwe groepsaccommodaties gebouwd!

 

Actuele beschikbaarheid van de huizen én de beste aanbieding vind je op de eigen website Efteling.com.

 

Efteling Groepen, grote slaapkamer

Kijk ook eens bij onze andere accommodaties: