Groepsaccommodatie Friesland

Het huren van een groepsaccommodatie in Friesland staat garant voor een gezellig samen zijn met een groep in een veelzijdige provincie, waar veel te beleven is. Dus ga je er even lekker tussenuit met een familie, vrienden of collega’s? Kies dan voor een groepsaccommodatie in Friesland.

 

Groepsaccommodatie Boerderij Waddenzicht, Friesland, Nes Gem Dongeradeel, 12 personen, 6 slaapkamers

 

Van de 12 provincies die Nederland rijk is, is Friesland om verschillende redenen een hele bekende. De Friezen hebben hun eigen (officiële) taal en een hele unieke eigen cultuur. Verder zijn de terpen, die eeuwen geleden zijn aangelegd, kenmerkend voor Friesland.

 

Vertel ons wat je zoekt!

Best beoordeelde groepshuizen Friesland

 

Groepsaccommodatie De Landerij, Friesland, Scherpenzeel, 22 personen, 10 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Boerderij De Welstand, Friesland, Pingjum, 60 personen, 21 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis Meervaart, Friesland, Lemsterland, 10 personen, 5 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Boerderij Stelpshoeve, Friesland, Holwerd, 30 personen, 11 slaapkamers

 

 

Ook heeft Friesland diverse eigen sporten zoals fierljeppen (het polsstokspringen), kaatsen en het skûtsjesilen. Zeg je Friesland, dan denk je waarschijnlijk ook meteen aan de Elfstedentocht. Van deze tocht zijn inmiddels diverse varianten zoals fietsen, wandelen, surfen en varen. Hierdoor hoef je niet te wachten tot een strenge winter om hem te schaatsen, de tocht kan op allerlei manieren worden afgelegd. Schrikt deze 220 kilometer je toch een beetje af? Bezoek dan de beroemde en mooie plaatsen langs deze route zoals het bruggetje van Bartlehiem, het Elfstedenmonument of de finish in Leeuwarden.


Ook staat Friesland bekend om het jaarlijkse evenement genaamd Sneekweek. Tijdens deze feestweek staan de zeilwedstrijden centraal. Ook daar omheen is voldoende te beleven. Er zijn feesttenten, een kermis en verschillende podia. Dit is het grootste evenement op de Europese binnenwateren! 


Maar buiten al de bedrijvigheid om, kun je ook helemaal tot rust komen met een groepsaccommodatie in Friesland als uitvalbasis. Want als natuurliefhebber zit je in  Friesland goed. Er zijn maar liefst vier nationale parken en  de Waddenzee als UNESCO Werelderfgoed kun je in Friesland eindeloos genieten van weidse landschappen, bijzondere flora en fauna en heldere wateren. 


Kortom: wil je er op uit met een groep in een unieke, diverse en veelzijdige omgeving? Kies dan voor het huren van een groepsaccommodatie in Friesland.

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis Aan het Tjeukemeer, Friesland, Delfstrahuizen, 12 personen, 6 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis Het Stolphuis, Friesland, Arum, 27 personen, 6 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Villa Friese Staete, Friesland, Sint Jacobiparochie, 11 personen, 6 slaapkamers