Groepsaccommodatie Groningen

Er gaat niets boven Groningen! En in letterlijke zin natuurlijk ook niets boven een groepsaccommodatie in Groningen. Verblijf samen met vrienden, familie of vereniging in een fijn groepshuis in deze noordelijke provincie.

 

Uitgelicht op Facebook | Klik op de foto voor meer info

 

 

 

Of boek bij een van onze partners:

Ontdek het landschap, gezellige dorpen en steden en meer. De gelijknamige hoofdstad van de provincie, de stad Groningen, is een zeer bekende studentenstad. Mede daardoor heeft de binnenstad een gezellig karakter met enorm veel café's en restaurants. Maar er is meer...

Tips voor jouw groepsaccommodatie in Groningen

 

Groepsaccommodatie Boerderij Erve Oostwold, Groningen, Oostwold Gem Oldambt, 18 personen, 9 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Landhuis Landgoed Ter Wupping, Groningen, Stadskanaal, 18 personen, 9 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis H En H Hoeve, Groningen, Meeden, 12 personen, 3 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis Vakantiepark De Sikkenberg 3, Groningen, Onstwedde, 12 personen, 4 slaapkamers

 

 

De stad Groningen kreeg eens de titel Beste Binnenstad van Nederland. En dat is niet voor niets. Naast de uitgebreide horeca is er een zeer breed aanbod van winkels én kunnen cultuurliefhebbers hun hart ophalen. Ongeveer een derde van alle inwoners van de provincie wonen in de hoofdstad zelf. Dit zorgt ervoor dat er buiten de stad nog volop ruimte is. Dit is ook een kenmerk wanneer je op zoek bent naar groepsaccommodatie Groningen; heel veel ruimte rondom de huizen.

 

Het Groninger Bureau voor Toerisme spreekt over de G7, ofwel 7 redenen om de provincie een bezoek te brengen. Naast "de stad" is er bijvoorbeeld Bourtange. Een indrukwekkende reconstructie van de oorspronkelijke vesting die hier op de grens met Duitsland rond 1742 opgezet is. Hier kun je een bezoek brengen aan de vesting zelf, zijn er diverse musea en waan je je terug in de tijd.

 

Bourtange ligt in het gebied Westerwolde. Een uniek natuurgebied om van te genieten tijdens een wandeling of fietstocht. Er zijn zeer veel routes uitgezet, voor zowel jong als oud. Ook zijn er uitdagende routes uitgezet voor MTB'ers! In de provincie Groningen vinden we ook Nationaal Park Lauwersmeer. Watersportliefhebbers zullen zich hier op hun plek voelen. Tip: erg leuk ook voor een groepsactiviteit (surfen, kanoën etc). Bekijk dit handige kaartje van Toerisme Groningen om op een eenvoudige manier je activiteiten te plannen.

 

Uiteraard mag een bezoekje aan de Wadden niet ontbreken, niet voor niets UNESCO Werelderfgoed! Een zeer uitzonderlijk mooi stuk natuur. Wadlopen is een bijzondere activiteit om te voet, bij laag water, over te steken naar Waddeneilanden. De zeehonden gedijen hier erg goed. Bekend is het Groningse dorpje Pieterburen, met de zeehondenopvang. Ook start in dit dorp het bekende Pieterpad (480 km lang).

 

Ontdek deze schitterende provincie in het noorden van ons land tijdens familieweekend, uitje met vrienden of met een bedrijfsuitje. Boek jouw groepsaccommodatie in Groningen voor een bijzondere tijd!

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis Het Wad, Groningen, Pieterburen, 7 personen, 3 slaapkamers