Groepsaccommodatie Limburg

Reis af naar de meest zuidelijke provincie van Nederland en huur een groepsaccommodatie in Limburg. Deze provincie met prachtige natuur, een afwisselend landschap, vriendelijke inwoners en prachtige steden maakt ieder groepsuitje tot een succes. Vlakbij Maastricht? Of toch landelijk tussen de heuvels?

 

Groepsaccommodatie Boerderij Hoeve De Woskoul, Limburg, Gulpen, 14 personen, 7 slaapkamers

 

Een van de dingen die Limburg zo mooi maakt is de diversiteit aan natuur en de afwisseling van landschappen. Noord-Limburg is vrij vlak, in vergelijking tot Zuid-Limburg. Hier kun je heerlijk ronddwalen door uitgestrekte natuurgebieden en genieten van de waterrijke landschappen

 

Vertel ons wat je zoekt!

Best beoordeelde groepshuizen Limburg

 

Groepsaccommodatie Hoeve De Schoor, Limburg, Baexem, 26 personen, 8 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Kasteelboerderij Gunhof, Limburg, Swolgen, 35 personen, 14 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Villa Tegelen, Limburg, Tegelen, 14 personen, 6 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Kasteelboerderij Gunhof, Limburg, Swolgen, 52 personen, 20 slaapkamers

 

 

 

In het Zuid-Limburgse landschap bevinden zich veel schatten zoals ondergrondse grotten, de bronnen en de mijnen. Zeker de moeite waard om deze te bekijken! Ook vindt je hier een unieke flora, dit komt door de kalkgrond. Er zijn veel wijngaarden en fruitbomen te vinden. 

 

Maar niet alleen om de prachtige natuur is een verblijf in een groepsaccommodatie in Limburg aan te raden. Ook de Limburgse steden zijn een bezoekje waard, bijvoorbeeld  Maastricht. Maastricht is de grootste stad en de hoofdstad van Limburg. Deze stad behoort tot de populairste steden voor een citytrip in Europa. Het winkelcentrum van Maastricht is erg afwisselend, er zijn veel kleine winkeltjes maar ook een groot overdekt winkel centrum. In het centrum vindt je ook veel terrasjes en een bruisend uitgaansleven.

 

Ook Valkenburg is een van de trekpleisters van Limburg. In deze oude stad kun je diverse grotten bezoeken, vindt er ieder jaar een grote kerstmarkt plaats en proberen er ieder jaar tientallen wielrenners de welbekende Cauberg te bedwingen. Verder vindt je in deze stad ook een prachtig wellness resort en een groot casino!

 

Met carnaval is een bezoek aan Limburg zeker aan te raden. Tijdens dit feest kijk je je ogen uit bij prachtige praalwagens en de mooiste kostuums. In iedere kroeg kun je de tochten van de praalwagens bekijken onder het genot van een lekker drankje. Natuurlijk hos je aan het eind van de avond mee in de polonaise! 

 

Kortom: genoeg te beleven in het bruisende Limburg. Huur een groepsaccommodatie in Limburg en ga er op uit!

 

Groepsaccommodatie Meschermolen, Limburg, Eijsden, 12 personen, 6 slaapkamers (klein)

 

Groepsaccommodatie Boerderij Hoeve In Gunne Winkel, Limburg, Gulpen, 14 personen, 6 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Villa Venray, Limburg, Venray, 26 personen, 11 slaapkamers