Groepsaccommodatie met hond

Wil je er even lekker tussenuit met familie of vrienden? Lekker een weekend genieten van de rust, de leukste uitstapjes en natuurlijk van elkaar. Maar hoe moet dat dan met de trouwe viervoeter? Wanneer je er voor kiest om een groepsaccommodatie te huren waar een hond ook welkom is, mag jouw trouwe vriend gewoon met je mee!

 

Vakantie met de hond, Ermelo, Gelderland, 16 personen, 7 slaapkamers

 

Het regelen van een weekend weg kan een heel gedoe zijn. Maar wanneer je dé perfecte locatie gevonden hebt om te overnachten en het dan blijkt dat de hond niet mee mag, is dat een grote domper. Wees dit voor, en kies direct voor één van de grote vakantiehuizen waar jouw hond gewoon mee mag.

 

Of zoek direct bij een van onze partners:

Top vakantiehuizen waar de hond welkom is

 

Groot natuurhuisje met hond, Oirschot, Brabant, 23 personen, 10 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie met de hond, Woold, Gelderland, 40 personen, 18 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie met hond, Ruinen, Drenthe, 20 personen, 7 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie met hond, Lierop, Brabant, 20 personen, 8 slaapkamers

 

Vakantiehuis met hond, Munnekeburen, Friesland, 25 personen, 12 slaapkamers

 

Groot vakantiehuis met hond, Buurse, Overijssel, 20 personen, 7 slaapkamers

 

 

Het gezelschap van jouw hond maakt jouw verblijf in een groepsaccommodatie nog leuker! Wanneer je kiest voor een accommodatie in een bosrijke omgeving kun je lekker lang lekker door het bos slenteren met jouw hond.
 

Maar ook wanneer je er voor kiest om bijvoorbeeld naar de kust te gaan, is het heerlijk om de hond mee te nemen. Weer of geen weer, een lange strandwandeling kan altijd! En natuurlijk is het voor de hond ook fijn om in de zomer lekker in het zeewater te kunnen zwemmen. En mocht je toch een paar uurtjes weg willen zonder de hond, dan is er in de groep vast wel iemand die even wil oppassen.
 

Kortom: waarom moeilijk doen met het regelen van een oppas voor de hond wanneer je er even tussen uit wil? Geen gedoe met een asiel of dergelijke wanneer je er voor kiest om één van deze groepsaccommodaties te huren waarbij de hond gewoon met je mee mag! Er is een ruime keuze aan accommodaties dus twijfel niet langer en neem jouw trouwe viervoeter gezellig met je mee!

Overzicht per categorie: