Groepsaccommodatie met zwembad

Op zoek naar een groepsaccommodatie met zwembad? Op deze pagina vind je een selectie van de mooiste groepshuizen met eigen zwembad. Ga voor luxe én de ultieme ontspanning!

 

Groepsaccommodatie met zwembad, Leende, Noord-Brabant, 17 personen, 9 slaapkamers

 

Groepsaccommodaties in Nederland worden steeds comfortabeler. Maar natuurlijk hebben ze nog niet allemaal een zwembad :) Deze groepsverblijven wel! Je hoeft alleen nog te kiezen met hoeveel personen je weg gaat én naar welke provincie.

 

Vertel ons wat je zoekt!

Grote vakantiehuizen met privé zwembad

 

Groepsaccommodatie met zwembad, Zuid-Holland, Noordwijk, 18 personen, 7 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie met binnenzwembad, Mechelen, Limburg, 20 personen, 5 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie met prive zwembad, Someren, Brabant, 52 personen, 25 slaapkamers

 

Groepsverblijf met zwembad, Zeeland, Terneuzen, 14 personen, 7 slaapkamers

 

Groepsverblijf met zwembad, Blesdijke, Friesland, 30 personen, 13 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie met zwembad, Wanroij, Brabant, 22 personen, 8 slaapkamers

 

 

Gratis Zoekservice

 

De grote vakantiehuizen woren steeds luxer. Een eigen sauna, jacuzzi óf zelfs hottub komen steeds vaker voor. Maar wat denk je van je eigen privé zwembad bij de groepsaccommodatie. Plezier gegarandeerd voor jong & oud. Je hoeft er niet meer op uit om even heerlijk te genieten van het zwembad, want die heb je nu letterlijk "aan huis". Met de kinderen heerlijk spetteren voor eindeloos plezier!

 

Zwem je zelf graag een baantje? Dat kan natuurlijk ook! Met een beetje mazzel heb je het hele zwembad voor jezelf. Maar natuurlijk zijn er ook volop groepsactiviteiten te bedenken om samen plezier te beleven. Of neem een luchtbed mee, een zwemband, opblaasbare flamingo of zelf een opblaasboot... Je kunt het zo gek niet bedenken!

 

Op deze pagina vind je een eerste selectie van de best beoordeelde grote vakantiehuizen met eigen zwembad. Wij brengen het aanbod van verschillende aanbieders én huiseigenaren bij elkaar. Ben je op zoek naar een specifieke accommodatie of heb je nog veel meer wensen dan alleen een zwembad, laat het gerust even weten.

 

Belangrijke keuze voor het zwembad is of het een binnenbad of buitenbad is. Verschillende huizen hebben een verwarmd binnenzwembad, maar er zijn ook huizen met een fantastisch aangelegde, natuurlijke zwemvijver. Ook zijn er groepsaccommodaties die een zwembad aanbieden in samenwerking met een naastgelegen vakantiepark of gemeentelijk zwembad. Het privé bad blijft natuurlijk de ultieme luxe!

 

Kortom; boek nú jouw groepsaccommodatie met zwembad en laat het plezier beginnen.

 

 

 

Overzicht per categorie: