Groepsaccommodatie Overijssel

Verblijf samen met een groep collega’s, familie of vrienden in een groepsaccommodatie in het gastvrije Overijssel. Met een gevarieerd aanbod in toerisme en recreatie wordt jouw verblijf in Overijssel gegarandeerd een succes. Overijssel wordt ook wel de “tuin van Nederland” genoemd omdat er een grote hoeveelheid aan natuur is.

 

Groepsaccommodatie Appartement Het Klooster Van Dalfsen, Overijssel, Dalfsen, 17 personen, 7 slaapkamers

 

De provincie wordt onderverdeeld in drie delen: De kop van Overijssel, Salland en Twente. Elke streek heeft zijn eigen unieke uitstraling. Een ruim aanbod van verschillende landschappen dus!

 

 

 

Vertel ons wat je zoekt!

Best beoordeelde groepshuizen Overijssel

 

Groepsaccommodatie Boerderij Gerhardeshoeve, Overijssel, Hardenberg, 20 personen, 9 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis Gi Jo, Overijssel, Giethoorn, 22 personen, 8 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis RĂ©sidence De Weerribben 31, Overijssel, Paasloo, 24 personen, 12 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis Enterbrook, Overijssel, Wierden, 16 personen, 8 slaapkamers

 

 

In de kop van Overijssel tref je veel water in de vorm van meren aan, in Salland zijn veel heuvels en weilanden en Twente is een bosrijke omgeving. Het is mogelijk om de provincie en haar toeristische trekpleisters fietsend, wandelend of vanaf het water te leren kennen. Overijssel bestaat voor bijna 14% uit bos- en natuurgebieden. De Nationale Parken “Weerribben-Wieden” en “Sallandse Heuvelrug” zijn de bekendste natuurgebieden en bieden een wisselend zicht van bossen, uitgestrekte heiden en bloemige velden.  

 

De toeristische trekpleisters en het gastvrije welkom van de horecabedrijven zorgen tevens voor de aantrekkelijkheid van deze provincie. Gezellige terrassen, uitstekende restaurants en authentieke bars zorgen voor veel variatie op culinair gebied.

 

Ook voor de kinderen is er in Overijssel genoeg te beleven! Voor de jongste tot en met 14 jaar oud is attractiepark Hellendoorn een paradijs. Met 30 attracties en meerdere waterglijbanen vermaken zij zich hier met gemak een hele dag. Het andere park, attractiepark Slagharen, is geschikt voor zowel jong als oud. In dit park vind je meer achtbanen en andere spannende attracties.

 

Breng ook zeker een bezoek aan Giethoorn tijdens jouw verblijf in een groepsaccommodatie in Overijssel. Giethoorn, een idyllisch dorpje, wordt ook wel “het Venetië van het Noorden” genoemd. In dit dorp zijn talloze riet gedekte boerderijen gebouwd op kleine veeneilandjes. Deze eilandjes zijn met ruim 170 bruggetjes aan elkaar verbonden. Giethoorn is al jaren immens populair bij zowel nationale als internationale toeristen. Dus als toerist in eigen land moet je deze plaats zeker eens bezocht hebben!

 

Kortom: door de gastvrijheid en diversiteit wordt jouw verblijf in een groepsaccommodatie in Overijssel voor iedereen een onvergetelijke ervaring. 

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis Jachthut T'Hihgend Hert, Overijssel, Bergentheim, 20 personen, 5 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis Twentsche Huus, Overijssel, Hoge Hexel, 20 personen, 10 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis De Uitstap, Overijssel, Rouveen, 23 personen, 7 slaapkamers