Groepsaccommodatie Utrecht

Wist je al dat Utrecht bij uitstek de ideale provincie is om een groepsaccommodatie te huren? In Utrecht vind je onder andere de Utrechtse heuvelrug, eeuwenoude architectuur en de gezelligste plekjes zijn vanuit jouw groepsaccommodatie zo te bereiken!

 

Groepsaccommodatie Villa Landhuis Kwintelooijen, Utrecht, Rhenen, 10 personen, 5 slaapkamers

 

De Utrechtse heuvelrug is, op de Veluwe na, het grootste beboste gebied in Nederland. Dit natuurgebied beschikt over een prachtige flora en fauna.

 

 

Vertel ons wat je zoekt!

Best beoordeelde groepshuizen Utrecht

 

Groepsaccommodatie Boederij Hofstede Groot Blankenstein, Utrecht, Doorn, 8 personen, 5 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Landal Amerongse Berg, Utrecht, Overberg, 12 personen, 6 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Landal Amerongse Berg, Utrecht, Overberg, 10 personen, 5 slaapkamers

 

 

 

De Utrechtse Heuvelrug; in dit natuurgebied vind je prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, graslanden en stuifzanden. Ook kom je hier heel wat dieren tegen zoals buizerds, vleermuizen en reeën. Binnen dit natuurgebied is er een uitgebreid aanbod aan fiets- en wandelroutes.

Niet alleen begeef je je hier in prachtige natuur, je passeert ook veel kastelen en schilderachtige dorpen. Hier kun je natuurlijk altijd even stoppen om uit te rusten op een terrasje onder het genot van een hapje en een drankje. De ideale omgeving dus om er lekker op uit te gaan met de kinderen, de hond of een grote groep mensen.

 

Zoek je liever het bruisende leven op? Utrecht is één van de oudste steden van Nederland. Indrukwekkende herenpanden, romantische grachten en gezellige winkelstraatjes, je vindt het hier allemaal. Of je nou lekker wilt winkelen of musea wilt bezoeken, de keuze is aan jou!

 

Wat je echt gezien moet hebben als je in Utrecht geweest bent, is de Dom van Utrecht. De Dom is een gotische kerk die gebouwd is vanaf 1254. Deze kerk is maar liefst 112,32 meter hoog en is hiermee de hoogste kerktoren van Nederland. De beklimming van deze kerk is zwaar met 465 traptreden maar het uitzicht is het zeker waard!


Kortom: of je op zoek bent naar avontuur, rust of graag cultuur opsnuift, met een groepsaccommodatie in Utrecht zit je altijd goed! Ontdek de vele mogelijkheden en huur een accommodatie die perfect bij jouw groep past.