Groepsaccommodatie Zeeland

Met vrienden, familie of collega’s geniet je samen van alles wat deze prachtige provincie te bieden heeft. Voor zowel een weekend weg, een midweek ontspanning als een hele week plezier is een groepsaccommodatie in Zeeland meer dan de moeite waard!

 

Groepsaccommodatie Boerderij Groot Hof Ter Zand, Zeeland, Zuidzande, 24 personen, 10 slaapkamers

 

In de zomer trekken zowel Nederlandse als buitenlandse toeristen er massaal op uit naar Zeeland. En dat is niet voor niets! Zeeland beschikt over prachtige stranden die via de duinen te bereiken zijn. Heerlijk uitwaaien of genieten van de zon!

 

Vertel ons wat je zoekt!

Best beoordeelde groepshuizen Zeeland

 

Groepsaccommodatie In De Boogerd, Zeeland, Burgh Haamstede, 36 personen, 16 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Landhuis Snippenoord, Zeeland, Biggekerke, 20 personen, 7 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Boerderij de Biezenpolder, Zeeland, Eede, 12 personen, 5 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Recreatiepark Klaverweide, Zeeland, Ellemeet, 40 personen, 10 slaapkamers

 

 

Aan het strand vind je vele strandtenten waar je uitkijkend over de zee van de zon, lekker eten en drinken kunt genieten. Liever iets ondernemen wanneer je in Zeeland bent? Vanzelfsprekend is dit dé ideale plek om diverse watersporten te beoefenen. Zeilen, windsurfen of suppen, het kan allemaal! 


Maar ook buiten de zomer is het goed vertoeven in Zeeland. Geniet van rust, ruimte en het betere buitenleven tijdens jouw verblijf in een groepsaccommodatie in Zeeland. Er is volop ruimte voor prachtige wandelingen en fietstochten. Slenter over de kleine paadjes door de duinen en fiets door de polders en langs pittoreske dorpjes. Een aanrader voor de liefhebbers van paarden: maak een strandrit te paard! Er zijn veel maneges in de buurt van het strand waar je hiervoor terecht kunt. 
Ook de Zeeuwse steden bieden volop vertier. Ga voor een Zeeuwse bierproeverij bij één van de vele stadbrouwerijen.

 

Of ontdek samen met een stadsgids de geschiedenis van de Zeeuwse steden. Een bezoek aan de Oosterscheldekering, het meest indrukwekkende onderdeel van de Deltawerken, mag ook eigenlijk niet ontbreken tijdens jouw verblijf in Zeeland. Hierbij leer je alles over de stormvloedkering. Wil je lekker ontspannen na een dag vol met nieuwe indrukken? Strijk dan neer op één van de vele terrassen. 


Kortom: boek een groepsaccommodatie in Zeeland en ga er op uit om alles in deze provincie te ontdekken. Weer of geen weer, jong of oud, in Zeeland is altijd iets te beleven! 

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis Bronzigt, Zeeland, Terneuzen, 14 personen, 7 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis De Domus, Zeeland, Kattendijke, 10 personen, 5 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis Villa Belvedère, Zeeland, Cadzand, 12 personen, 5 slaapkamers