Groepsaccommodatie Zuid Holland

Genieten van een afwisseling tussen natuur en bruisende steden tijdens jouw weekend weg met een groep? Kies dan voor het huren van een groepsaccommodatie in Zuid Holland. In deze veelzijdige provincie vind je zowel levendige steden als de Hollandse kust en prachtige natuurgebieden.

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis Duinvilla Noordwijk, Zuid-Holland, Noordwijk, 18 personen, 7 slaapkamers

 

Binnen de provincie Zuid-Holland zijn de mogelijkheden divers. Neem bijvoorbeeld het Nationaal Landschap Hoeksche Waard. De Hoeksche Waard is één van de 20 Nationale Landschappen van Nederland.

 

 

Vertel ons wat je zoekt!

Best beoordeelde groepshuizen Zuid Holland

 

Groepsaccommodatie Landhuis Water en Duinen, Zuid-Holland, Oostvoorne, 15 personen, 8 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis Het Houten Huis, Zuid-Holland, Ouddorp, 20 personen, 8 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis De Kroft II, Zuid-Holland, Noordwijk aan Zee, 18 personen, 8 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Boot Catherina, Zuid-Holland, Rotterdam, 22 personen, 8 slaapkamers

 

In de eerder genoemde Hoeksche Waard vind je akkers die strekken zo ver als je kunt kijken. Rijen bomen sieren de dijken en er staan historische bouwwerken zoals molens en boerderijen. Hier vindt je ruimte, rust en bewonder je het schitterende boerenland.


Zoek je liever de bedrijvigheid van de grote steden op? Bezoek dan het Koninklijke Den Haag, de moderne stad Rotterdam of het authentieke Delft. In deze steden vindt je prachtige architectuur, musea maar ook winkelliefhebbers halen hier hun hart op in de prachtige winkelstraten –en centra.

 

Voor de avonturiers is een bezoek aan het Biesbosch een echte aanrader. De Biesbosch is gemakkelijk te bereiken vanuit de historische stad Dordrecht en wordt ook wel de Hollandse Jungle genoemd. Doe een wandel- of vaarexcursie of vaar zelf door dit schitterende natuurgebied in een kano! Wie weet spotten jullie tijdens een tocht wel bevers bij één van hun burchten.

 

Wanneer je in een groepsaccommodatie in Zuid-Holland verblijft, mag een bezoek aan Kinderdijk niet ontbreken. Deze prachtige plek met de 19 iconische windmolens staat sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en vormen één van de populairste toeristische attracties van Nederland. Tijdens jouw bezoek aan Kinderdijk kun je de molens zien maar ook deelnemen aan diverse excursies waarbij je een kijkje kunt nemen bij de pompstations en opslagreservoirs. Hierdoor leer je alles over dit prachtige stuk Nederlands erfgoed.

 

Kortom: of je nou met een groep vrienden, familie of collega’s er voor kiest om een groepsaccommodatie te huren in Zuid-Holland, er is voor iedereen wat te beleven. Ontdek de schitterende natuur, de bruisende steden en de indrukwekkende historie waar deze provincie over beschikt.

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis Duynresidentie Rockanje, Zuid-Holland, Rockanje, 16 personen, 10 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Boot Korevaer, Zuid-Holland, Leiden, 30 personen, 10 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis Juliana Beach House, Zuid-Holland, Noordwijk aan Zee, 14 personen, 5 slaapkamers