Groepsaccommodatie 40 personen

Op zoek naar een heerlijk vakantiehuis in Nederland voor minimaal 40 personen? Dan zit je hier goed. Of je nu met collega’s of met de familie weg gaat, wij hebben voor iedereen een plek waar je kan ontspannen, fietsen, wandelen en genieten van de tijd samen.

 

 

Groepsaccommodatie 40 personen, Groesbeek (Gelderland)

 

 

Vakantiehuis 40 personen Noord Holland

 

 

Wij snappen ook dat er met zo’n grote groep veel wensen zijn. Geef je wensen aan en vind het huis wat bij jullie past. Of laat ons jullie wensen weten met de gratis zoekservice, dan gaan wij aan slag om voor jullie een geschikt huis te vinden.

 

 

Groepsaccommodatie voor 40 personen in Barchem, Gelderland

 

 

Vakantiehuis voor groepen van 40 personen en meer

 

Groepshuis voor 40 personen

 

Groepshuis voor 48 personen in het bos

40 persoons groepsaccommodaties

 

Vakantiehuis Neer,  43 personen 22 slaapkamers   

 

Groepshuis Drunen, 40 personen 12 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie 43 personen, 10 slaapkamers in Wehe

 

Gratis Zoekservice

 

 

Vakantiehuis voor 40 personen in Liessel

 

Groepshuis Bereijk 48 personen 22 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Giethoorn 40 personen 5 slaapkamers

 

 

Op pad met een groep van 40 personen

Voor zo’n grote groep moet er rekening gehouden worden met vele wensen. Dat is begrijpelijk want je wilt een zo fijn mogelijk verblijf hebben met zijn allen. Daarom zijn er ook veel verschillende huizen zodat er voor ieder wat wils is. Van groepshuizen met slaapzalen met gedeelde badkamers tot grote huizen waar elk tweetal een eigen kamer en badkamer heeft. Zo is de keuze hopelijk iets makkelijker voor jullie. 

 

Ligt het ergens in de natuur of op een vakantiepark? Dat is nogal een verschil. Als je met een grote groep bent waar de kinderen ook mee gaan, is het misschien leuker om naar een vakantiepark te gaan. Daar kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in het zwembad of op de speeltoestellen. Ben je met collega’s en willen jullie helemaal ontspannen terugkomen? Dan is een groepshuis dichtbij de natuur iets voor jullie. Niks is leuker om met z’n allen een fijne tijd te beleven en herinneringen te maken. Als jullie niet precies met 40 personen zijn, is dat geen probleem. Wij hebben ook huizen voor iets meer personen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de luxe 42 persoons groepsaccommodatie in Giethoorn of bij het groepshuis in Haaksbergen. Deze villa is geschikt voor 48 personen. Beide accommodaties zijn gelegen in Overijsel,  je kan hier heerlijk genieten van de natuur of met de fiets of wandelend de buurt verkennen.   

 

De zoektocht voor jullie vakantiehuis voor 40 personen begint hier!  

 

Tips voor meer grote vakantiehuizen:

 

 

Veelgestelde vragen over een accommodatie voor 40 personen:

 

 

Kunnen jullie helpen zoeken naar een huis voor 40 personen?

Het antwoord is simpel, ja! We hebben een breed aanbod en als daar niets voor je tussen zit kunnen we vanuit ons grote netwerk altijd wel een collega adviseren. Dat gaat super eenvoudig via onze gratis zoekservice

 

Moet je per se met 40 personen zijn?

Deze groepsaccommodaties zijn geschikt voor 40 personen maar kun je ook heel goed met een kleinere groep huren. Bijvoorbeeld als je met collega's of een vriendengroep op pad bent en graag veel aparte slaapkamers wilt hebben.

 

Zijn de groepshuizen voor 40 personen ook een beetje luxe?

De tijd van slaapzalen is wel een beetje geweest. Ze zijn er natuurlijk nog steeds en vaak heel voordelig, maar de mate van comfort & luxe is enorm toegenomen de afgelopen jaren. Zo zijn er huizen voor 40 personen met 20 slaapkamers, sauna en nog meer luxe faciliteiten.

 

Kan ik een huis voor 40 personen online boeken?

Ja dat kan! Net als alle andere groepsaccommodaties zijn ook deze grote huizen eenvoudig online te boeken en zie je direct de prijs en beschikbaarheid.

 

 

Overzicht per categorie: