Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen én de antwoorden die hierbij passen.

 

We breiden de pagina regelmatig uit met vragen die naar voren komen bij het oriënteren en/of reserveren van een groepsaccommodatie.

 

 

Vraag & Antwoord pagina's van onze partners:

 

Groepsaccommodatie aanbiedingen

 

Bekijk de Top 10

 

Vraag & Antwoord

Als ik een reservering wil maken, hoe doe ik dat dan?
Wanneer je een geschikt huis gevonden hebt en op de foto en/of de omschrijving klikt, kom je direct uit op de site waar dat huis online te boeken is, vaak aan de hand van een beschikbaarheidskalender.

 

Hoe werkt de gratis zoekservice van Groepen Expert?
Wij bieden de bezoekers van onze site, die op zoek zijn naar groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen, een unieke gratis zoekservice. Op basis van de wensen die wij ontvangen via het formulier, zoeken wij binnen het aanbod van onze partners én eigenaren rechtstreeks dé geschikte accommodatie. Vaak betreft dit een selectie van meerdere huizen die via een linkje in onze e-mail op te vragen is. Huizen zijn (vaak) direct online te boeken en soms is het ook mogelijk online een optie te nemen om nog even rustig te kunnen overleggen met de groep.

 

Bij wie maak ik de reservering voor het huis van mijn keuze?
Wanneer je een geschikt huis gevonden hebt, kun je direct boeken bij de aanbieder. Dat kan een boekingssite zijn maar ook een eigenaar zelf. Wij van Groepen Expert maken zelf niet de reservering. Onze website dient puur ter inspiratie én orientatie om daarna door te verwijzen naar de partij waarmee je een overeenkomst aangaat.

 

 

 

.

 

Overzicht per categorie: