Groepsaccommodatie Gelderland

Groepsaccommodatie Gelderland boeken? Wil jij er even tussenuit met een groep vrienden, collega’s of familie? Dan is het huren van een groepsaccommodatie in Gelderland een geweldig idee. Gelderland staat bekend als dé fietsprovincie van Nederland en wordt geroemd om haar prachtige natuur.

 

Groepsaccommodatie Heuvelrijk, Gelderland, Berg en Dal, 46 personen, 18 slaapkamers

 

Spring dus snel op de fiets tijdens jouw verblijf in Gelderland. Rijdt over kronkelende dijken, langs uitgestrekte stuifzandvlakten en bekijk de weelderige heiden. De natuur in Gelderland is enorm divers en er is van alles te beleven.

 

 

Vertel ons wat je zoekt!

Best beoordeelde groepsaccommodaties in Gelderland

 

Groepsaccommodatie Groesbeek, 30 personen, 10 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Villa Landhuis Magnifiek, Gelderland, Apeldoorn, 22 personen, 10 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Eversbosch 1, Gelderland, Berg en Dal, 26 personen, 7 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Boerderij Drenthelschoppe, Gelderland, Aalten, 28 personen, 12 slaapkamers

 

Buiten de zinderende natuur is er nog veel meer om van te genieten. Zo zie je in de provincie veel kastelen, grote landhuizen en in de zomer fruitbomen vol met bloesem. En natuurlijk mogen we de parels op culinair gebied niet vergeten. Er zijn gezellige terrasjes en uitstekende restaurants waar je verse streekproducten en wijnen kunt proeven!

 

In Gelderland liggen meerdere grote steden die zeker het bezoeken waard zijn. Zo zijn Arnhem en Nijmegen een aanrader wanneer je houdt van mode, historie of musea. In Arnhem vindt je zelfs een modewijk waar kleine winkeltjes van aanstormende ontwerpers worden afgewisseld met gezellige horecagelegenheden.

 

Tijdens een bezoek aan Nijmegen ga je terug naar het verleden. Nijmegen is de oudste stad van Nederland en overal waar je kijkt zie je de historie om je heen. Kies voor een stadswandeling en leer meer over de rijke historie van deze stad. Breng ook een bezoek aan museum het Valkhof. Hier leer je alles over de archeologische vondsten in Nijmegen. Leuk voor jong en oud!

 

Geniet je van een verblijf in een groepsaccommodatie in Gelderland met kinderen? Ook voor hen is er voldoende te beleven. In de provincie zijn de leukste dierenparken van Nederland te vinden. Burgers Zoo is een groots opgezette dierentuin waar kinderen hun ogen uitkijken. In de Apenheul loop je tussen de loslopende aapjes en leren kinderen veel over deze dieren. Vind je het dierenleven onder water interessanter? Dan is een uitstapje naar het Dolfinarium ideaal. Hier zie je onder andere indrukwekkende shows met dolfijnen.

 

Kortom: de mogelijkheden in Gelderland zijn eindeloos en met een groepsaccommodatie als uitvalsbasis kun jij samen met jouw groep de bijzonderheden van deze provincie ontdekken.

 

Groepsaccommodatie Villa De Grove Den, Gelderland, Doornspijk, 30 personen, 10 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Het Uitzicht, Gelderland, Groesbeek, 42 personen, 15 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie 't Woonhuus En De Daele, Gelderland, Aalten, 42 personen, 17 slaapkamers