Groepsaccommodatie 40 personen Groesbeek 

 

Deze groepsaccommodatie voor 40 personen in Groesbeek heeft het allemaal. Een moderne uitstraling, twee gezellige groepsruimtes en een grote keuken waar je heerlijk kan koken.

 

Er zijn ook 2 mindervalide kamers. (+lift naar elke verdieping) Voor ontspanning is er een sauna aanwezig. Geniet van de prachtige omgeving in deze nieuwe accommodatie. 

 

18 slaapkamers | 18 badkamers

40 personen

 

 

Beschikbaarheid & Prijs
 

Comfort kamer

Comfort kamer keuken

 

Deze accommodatie voor 40 personen heeft haar deuren pas vanaf 1 juni 2018 geopend, super nieuw dus. Je kunt hier genieten van de mooie omegeving en de gezelligheid met elkaar. In de groepsruimte zijn verschillende gezelschapsspellen aanwezig voor de fanatiekelingen. De groepsruimte is zo ingericht dat je het huiskamer gevoel krijgt, overal staan lekkere banken en stoelen. Ook kun je heerlijk achter op het terras ontspannen in de zon of eten met de familie.

 

Comfort mindervalide kamer

Groepskeuken

Zitje

 

Groesbeek voor groepen

 

U kunt de omgeving verkennen te voet of met de fiets. Tussen de heuvels van Groesbeek kunt u heerlijk ontspannen. Of bezoek het dorpje Groesbeek. Op nog geen 10 minuten lopen vanaf Heuvelrijk. Daar vind u verschillende winkels en heerlijke restaurantjes. In het centrum van Groesbeek zitten genoeg supermartken voor als u een paar boodschappen wilt doen. Een tip, u kunt fantastisch eten of een drankje doen bij de Wolfsberg, hier achter op het terras heeft u een geweldig uitzicht en kunt u genieten van uw drankje. 

Wilt u er een dagje op uit en een grotere stad bezoeken, cultuur snuiven of shoppen? Dat is geen enkel probleem! De oudste stad van Nederland, Nijmegen ligt op 15 minuten met de auto en de hoofdstad van de provincie Gelderland, Arnhem ligt op 35 minuten rijden. Zoek de hoogte op in Nijmegen. Samen met een gids kunt u de Sint Stevens toren beklimmen. Tijdens deze klim zal de gids veel vertellen over de geschiendenis van Nijmegen. Het is een flinke kilm maar als u eenmaal boven bent is het uitzicht adembenemend. Als u helemaal boven bent kunt u even uitrusten en genieten van het uitzicht. Het Canadees kerkhof in Groesbeek is ook zeker de moeite waard om even langs te gaan. Het Canadees kerkhof is 25 minuten lopen en nog geen 5 minuten met de auto vanaf de groepsaccommodatie. 

 

Tegenover de accommodatie bevind zich het Nationaal Bevrijdings museum, in het bezoek van 1-2 uur worden er mooie gebeurtenissen verteld en laten zien door middel van films. De oorlog wordt er in 3 fases beschreven: de bezetting, de bevrijding en de wederopbouw. Super interesant om een bezoekje aan te brengen.  Houd u van cultuur? Dan is een bezoek aan het Afrika museum misshcien wel iets voor jullie. Het museum beschikt over een afrikaanse collectie van traditionele kleding en de manier van leven. Super interesant voor jong en oud! Voor de kinderen is er in het naast gelegen dorpje Berg en Dal een pretpark. Op het park Tivoli zijn er verschillende atracties zoals een achtbaan, zweefmolens, botsboten, trampolines en nog veel meer. Hier kunnen de kinderen zich helemaal uitleven.

 

Houdt u meer van een sportieve uitdaging? Dan is de golfclub Het Rijk van Nijmegen met 18 holes in de buurt waar u een balletje kan slaan. Met de hele groep kunt u fietsen over de draisine. Met een fietstrein ondakt u de grensstreek op een leuke en zeer sportieve manier. Er zijn twee afstanden waar u uit kan kiezen. 20 kilometer en 11 kilometer. Wandelen in de heerlijk rustige omgeving van de Ooijpolder is ook zeker een aanrader. In het nabij gelegen dorpje Millingen, ligt een theetuin in Moorse stijl. Vlak bij het dorpje Kekerdom, wat weer grenst met de Waal. De theetuin ligt midden in het natuurgebied de Millingerwaard. De plek om lekker te ontspannen. In de tuin zijn veel verschillende planten en bouwwerken. Zo is er ook een klein pleintje met een vijver, dit geeft je het gevoel als of je op Bali bent. Voor een klein bedrag kunt hier heerlijk rond lopen en genieten van een hapje of drankje.  

 

Vraagt u zich ook wel eens af hoe het zou zijn om visuel beperkt te zijn? Ontdek dit in muZIEum. In dit museum ervaren de bezoekers hoe het is om doof of slechtziend te zijn doormiddel van een rondleiding. MuZIEum heeft verschillende onderdelen met elk een andere kijk op het niet zien of horen. Als eerst de donkerbeleving. Je maakt een wandeling door duisternis. Helemaal gericht op blindheid. Deze rondleidingen worden gegeven door een blinde of slechtziende gids. Dan het volgende onderdeel, Expeditie ribbelroute. Hier ga je door Nijmegen ervaren hoe het is om slechtziend te zijn doormiddel van een virtualrealitybril. In de tour verteld de gids hoe hij of zij het ervaart om slechtziend of slecht horend te zijn. En als laatste onderdeel, het Doe-plein. Hier kan je leren schrijven in brailleschrift en ondekken wat er allemaal voor hulpmiddelen zijn. 

 

Er zijn ook veel verschillende workshops en activitetien te boeken op locatie. Het is ook mogelijk om in de keuken van de accomodatie een kookworkshop te laten organiseren. Hier kunnen alle koks een lekker maaltje bereiden.  

 

 

Toch iets anders?