Een Rembrandt in jouw groepshuis?

bijgewerkt: 18 maart 2024

 

Een Rembrandt in jouw groepshuis

 

Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het tegenwoordig in een van de luxe groepsaccommodaties. De tijd van slaapzalen, waarbij je meer een jeugdherberg idee krijgt, is geweest. Je ziet steeds meer dat bestaande groepshuizen worden aangepast met meer luxe en comfort.

 

Bij de nieuwe groepsaccommodaties die nu geopend worden, wordt direct natuurlijk al rekening gehouden met de wensen van deze tijd. Zo vind je hier steeds vaker 2-persoons slaapkamers met eigen badkamer. Goede bedden en goede toegankelijkheid voor familieleden of vrienden die misschien iets minder goed ter been zijn, wordt gelukkig ook steeds vaker standaard. Wat je ook steeds meer ziet in nieuwe, luxe groepsaccommodaties is een harde vloerbedekking. Ideaal bij allergieën.

 

Groepsaccommodatie met 2 persoons slaapkamers

 

Luxe & comfort

Je kunt het natuurlijk zo luxe maken als je zelf wil. Wat denk je van een groepsaccommodatie met zwembad! Maar ook als je dit net wat te overdreven vindt is het toch fijn dat er een gloednieuwe keuken aanwezig is waar je samen de lekkerste gerechten kunt bereiden.

 

 

Slaapkamers met eigen badkamer

Een belangrijke wens, of misschien kunnen we wel zeggen eis, van deze tijd is om zoveel mogelijk slaapkamers met een eigen badkamer te hebben in de groepsaccommodatie. Vaak horen wij de vraag of dit 2-persoons kamers kunnen zijn. Of soms ook gezinskamers voor 3- of 4-personen. Als de kamer maar een eigen badkamer heeft.

 

Gelukkig is er tegenwoordig een ruimere keuze aan dergelijke luxe accommodaties. Zo is het heerlijk samen zijn met familie maar ook privacy voor jezelf of jouw gezin.

 

Luxe groepshuis met grote groepsruimte

Overzicht per categorie: