Groepsaccommodatie Brabant

Tijdens jouw weekend weg verblijven in een groepsaccommodatie in een provincie waar het altijd gezellig is? Kies dan voor het huren van een groepsaccommodatie in Brabant. Vertrek voor jouw weekend weg naar ‘het zuiden vol zon’ en geniet als een echte Bourgondiër in Brabant.

 

Groepsaccommodatie Landhuis de Berken, Brabant, Gemert, 20 personen, 6 slaapkamers

 

Guus Meeuwis, carnaval en een zachte G zijn wellicht een aantal woorden die je te binnen schieten wanneer je aan Brabant denkt. De Branders staan dan ook bekend als het gezelligste volk van Nederland, waar gezelligheid geen tijd kent.

 

Vertel ons wat je zoekt!

Best beoordeelde groepshuizen Brabant

 

Groepsaccommodatie Het Wooldje, Brabant, Asten-Heusden, 12 personen, 6 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Lodge Slabroek, Brabant, Uden, 20 personen, 9 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie De Putse Hoeve, Brabant, Bergeijk, 48 personen, 22 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Vakantieboerderij Gerele Peel, Brabant, Elsendorp, 14 personen, 5 slaapkamers

 

 

Breng tijdens jouw verblijf een bezoek aan de hoofdstad van Noord-Brabant: ‘s- Hertogenbosch. Hier kun je natuurlijk niet zijn geweest zonder de welbekende Bossche bol te proeven! Maar bekijk ook het historisch stadscentrum met prachtige architectuur zoals de Sint-Jan kerk.

 

Of ga er op uit in Breda! Deze stad is de beste binnenstad 2017-2019 van Nederland en erg veelzijdig. Winkelliefhebbers halen hier hun hart op bij de vele winkels. Proef de Brabantse gastvrijheid bij de tientallen verschillende restaurants, bars en cafés. Ook zijn er in Breda regelmatig leuke en openbare evenementen die jouw bezoek tot een echt feestje maken.

 

Natuurlijk mogen we Eindhoven ook niet vergeten! Deze stad staat bekend om de grote technologische bedrijven die hier gevestigd zijn, zoals Phillips. Maar ook het nachtleven van Eindhoven is zeker een aanrader. ’t Stratumseind is de langste uitgaansstraat van Europa, met meer dan 50 opeenvolgende cafés en clubs is hier ook s ’nachts meer dan genoeg te beleven.

 

Zoek je naar een groepsaccommodatie in Brabant voor wat meer rust? Ook dat is mogelijk in deze veelzijdige provincie. Brabant is de enige provincie met maar liefst vier nationale parken die (deels) binnen de provinciegrenzen liggen. Van uitgestrekte bossen, weidse heidevelden tot bijzondere watergebieden, in Brabant vindt je het allemaal.
Kortom: een weekend weg in de veelzijdige provincie waar een bruisend leven en prachtige natuur samen komen? Kies dan voor een groepsaccommodatie in Brabant. 

 

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis Het Hemels Helleke, Brabant, Oosterhout, 12 personen, 6 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Vakantiehuis De Riesten, Brabant, Heeze-Leende, 14 personen, 6 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie Villa Spankerbos, Brabant, Venhorst, 11 personen, 3 slaapkamers