Groepsaccommodatie Boerderij

Op zoek naar een groepsaccommodatie boerderij in Nederland? Rust, ruimte en leuke activiteiten op eigen erf. Wij helpen je graag verder! Ontdek ook onze unieke gratis zoekservice.

 

Boerderij voor groepen van 20 personen, 8 slaapkamers

 

Gratis zoekservice

 

Accommodatie voor 30 personen, 10 slaapkamers

 

Groepsaccommodatie boerderij 20 personen, 8 kamers

 

Bekijk ook de boerderijen van:

 

Groepsaccommodatie boerderij 30 personen, 14 kamers

 

 

  • Ruimte, ruimte en nog eens ruimte
  • Activiteiten op eigen erf
  • Mooie ligging
  • Authentieke elementen
  • Super leuk met kinderen
  • Veel 2-persoons kamers

 

 

Groepsaccommodatie boerderij 8 personen, 4 kamers

 

Vakantieboerderij voor 14 personen, 6 slaapkamers

 

Nederland is van oudsher zeer rijk aan boerenbedrijven of het nu gaat om landbouw of veeteelt. Jaren terug is een trend ingezet om op boeren erven recreatieve voorzieningen te ontwikkelen. Zo onstonden allerlei hele afwisselende groepsaccommodaties bij de boer. Ook zijn er veel authentieke boerderijen, waar al lang niet meer "geboerd" wordt, in gebruik genomen als gastenverblijf, groepsaccommodatie of vakantieboerderij.

De voordelen van een groepsaccommodatie boerderij

Een groot voordeel wat bij veel groepsaccommodatie boerderijen het geval is, is dat er veel ruimte rondom het huis is. Soms zelfs als eigen erf met allerhande activiteiten voor jong & oud. Zo hebben veel boerderijen op het erf een schommel, glijbaan, trampoline, tafelfennistafel, skelters en nog veel meer. Soms is er ook een half open (kap)schuur waar je ook als het weer even wat tegen zit, heerlijk buiten kunt zitten met de familie of vriendengroep. Een ander groot voordeel is dat het vaak gaat om gezellige, authentieke groepsaccommodaties. Sfeer en gezelligheid vind je hier zeker. Vaak zijn er 2-persoons slaapkamers of familiekamers voor 4 personen. En wat denk je van een echte bedstede of bedstee.

Vakantieboerderij voor groepen

Een term die ook vaak gebruikt wordt is "vakantieboerderij". Nu gaat het in dit geval om een vakantieboerderij voor groepen en niet voor een gezin om bijv. te verblijven in de vakantie. De accommodaties zijn te vinden door heel Nederland, in alle provincies. Wel is het zo dat in Drenthe, Overijssel en Brabant van oudsher veel boerderijen te vinden zijn. Een typisch voorbeeld van een groepsaccommodatie boerderij zoals hierboven omschreven is deze in het Overijsselse Vechtdal.

 

14 personen, 5 slaapkamers

Vakantieboerderij middenin de natuur

 

20 personen, 8 slaapkamers

Boerderij Voor Groepen

 

16 personen, 8 slaapkamers

Boerderij met grote tuin

 

18 personen, 7 slaapkamers

Groepsaccommodatie boerderij in Ruinen, Drenthe

 

 

Hoe vind ik mijn perfecte groepsaccommodatie boerderij?

Er zijn inmiddels veel goede aanbieders van mooie boerderijen om te verblijven voor een familieweekend. Naast uiteraard de sites van de eigenaren zelf. Breed oriënteren loont de moeite zeker, er is veel keuze dus er is altijd een geschikte groepsaccommodatie die past binnen alle wensen van jouw groep. Naast het aantal personen en het aantal slaapkamers is het ook handig om vast te kijken hoe ver iedereen wil reizen. Zo bepaal je eenvoudig een straal waarbinnen je wilt zoeken. Natuurlijk is ook budget belangrijk. Klik rustig door onze selectie groepsaccommodatie boerderijen op deze pagina óf deel je wensen met ons via het zoekformulier en wij helpen je graag verder.

 

 

 

Groepsaccommodatie Boerderij Brabant, 12 personen, 6 slaapkamers

 

Vakantieboerderij Gelderland, 16 personen, 6 slaapkamers

 

Vakantieboerderij Brabant, 20 personen, 8 slaapkamers

 

Overzicht per categorie: