Groepsaccommodatie Boerderij

Op zoek naar een groepsaccommodatie boerderij in Nederland? Rust, ruimte en leuke activiteiten op eigen erf. Wij helpen je graag verder! Ontdek ook onze Top 10 en boek eenvoudig online.

 

Boerderij voor groepen van 20 personen, 8 slaapkamers

Groepsaccommodatie boerderij

 

 

Groepsaccommodatie boerderij 35 personen, 14 kamers

 

Boerderij groepsaccommodatie 30 personen, 10 kamers

 

Bekijk ook de boerderijen van:

 

Boerderij natuurhuisje 8 personen, 4 kamers

 

 

  • Ruimte, ruimte en nog eens ruimte
  • Activiteiten op eigen erf
  • Mooie ligging
  • Authentieke elementen
  • Super leuk met kinderen
  • Veel 2-persoons kamers

 

 

Groepsaccommodatie boerderij 18 personen, 9 kamers

Groepsaccommodatie boerderij in Lunteren, Gelderland, 18 personen, 9 slaapkamers

 

Vakantieboerderij voor 20 personen, 8 slaapkamers

 

Nederland is van oudsher zeer rijk aan boerenbedrijven of het nu gaat om landbouw of veeteelt. Jaren terug is een trend ingezet om op boeren erven recreatieve voorzieningen te ontwikkelen. Zo onstonden allerlei hele afwisselende groepsaccommodaties bij de boer. Ook zijn er veel authentieke boerderijen, waar al lang niet meer "geboerd" wordt, in gebruik genomen als gastenverblijf, groepsaccommodatie, kampeerboerderij of vakantieboerderij.

De voordelen van een groepsaccommodatie boerderij

Een groot voordeel wat bij veel groepsaccommodatie boerderijen het geval is, is dat er veel ruimte rondom het huis is. Soms zelfs als eigen erf met allerhande activiteiten voor jong & oud. Zo hebben veel boerderijen op het erf een schommel, glijbaan, trampoline, tafelfennistafel, skelters en nog veel meer. Soms is er ook een half open (kap)schuur waar je ook als het weer even wat tegen zit, heerlijk buiten kunt zitten met de familie of vriendengroep. Een ander groot voordeel is dat het vaak gaat om gezellige, authentieke groepsaccommodaties. Sfeer en gezelligheid vind je hier zeker. Vaak zijn er 2-persoons slaapkamers of familiekamers voor 4 personen. En wat denk je van een echte bedstede of bedstee.

Vakantieboerderij voor groepen

Een term die ook vaak gebruikt wordt is "vakantieboerderij" of "familie boerderij". Nu gaat het in dit geval om een vakantieboerderij voor groepen en niet voor een gezin om bijv. te verblijven in de vakantie. De accommodaties zijn te vinden door heel Nederland, in alle provincies. Wel is het zo dat in Drenthe, Overijssel en Brabant van oudsher veel boerderijen te vinden zijn. Een typisch voorbeeld van een groepsaccommodatie boerderij zoals hierboven omschreven is deze in het Overijsselse Vechtdal.

 

14 personen, 5 slaapkamers

Vakantieboerderij middenin de natuur

 

20 personen, 8 slaapkamers

Boerderij Voor Groepen

 

16 personen, 8 slaapkamers

Boerderij met grote tuin

 

18 personen, 7 slaapkamers

Groepsaccommodatie boerderij in Ruinen, Drenthe

 

 

Hoe vind ik mijn perfecte groepsaccommodatie boerderij?

Er zijn inmiddels veel goede aanbieders van mooie boerderijen om te verblijven voor een familieweekend. Naast uiteraard de sites van de eigenaren zelf. Breed oriënteren loont de moeite zeker, er is veel keuze dus er is altijd een geschikte groepsaccommodatie die past binnen alle wensen van jouw groep. Naast het aantal personen en het aantal slaapkamers is het ook handig om vast te kijken hoe ver iedereen wil reizen. Zo bepaal je eenvoudig een straal waarbinnen je wilt zoeken. Natuurlijk is ook budget belangrijk. Klik rustig door onze selectie groepsaccommodatie boerderijen op deze pagina.

 

 

 

Groepsaccommodatie Boerderij voor 12 personen

 

Vakantieboerderij Gelderland, 16 personen, 6 slaapkamers

 

Vakantieboerderij Brabant, 20 personen, 8 slaapkamers

 

 

Een boerderij voor groepen huren, de meest gestelde vragen:

 

 

Wat is een groepsaccommodatie boerderij?

We spreken over een groepsaccommodatie boerderij als de accommodatie zich bevindt in een voormalige óf actieve boerderij. Vaak bevindt een dergelijke accommodatie zich op een eigen erf met veel ruimte.

 

Waar vind je de meeste groepsaccommodatie boerderijen?

De meeste groepsaccommodatie boerderijen vind je van oudsher natuurlijk op het platteland. De provincies Brabant, Drenthe én Overijssel zijn bij uitstek provincies met veel van dergelijke accommodaties.

 

Zijn er dan ook dieren bij de accommodatie?

Of de groepsaccommodatie zich wel of niet bevindt op het erf van een actief boeren bedrijf, verschilt per accommodatie. Vaak staat dit al direct in de omschrijving vermeld.

 

Kan ik zo'n boerderij online boeken?

Het antwoord op deze vraag is kort, ja! Net als alle andere groepsaccommodaties zijn ook deze boerderijen eenvoudig online te boeken en zie je direct de prijs en beschikbaarheid.

 

 

Overzicht per categorie: