Kampeerboerderij

Op zoek naar een leuke kampeerboerderij voor vereniging, familieweekend of vriendengroep?

 

We hebben vast een mooie selectie gemaakt:

 

Kampeerboerderij Drenthe, 20 personen, 8 slaapkamers

 

Kampeerboerderij Overijssel, 10 personen, 4 slaapkamers

 

Kampeerboerderij Brabant, 12 personen, 6 slaapkamers

 

Kampeerboerderij Gelderland, 16 personen, 6 slaapkamers

 

Kampeerboerderij Drenthe, 8 personen, 4 slaapkamers

 

Kampeerboerderij Overijssel, 16 personen, 8 slaapkamers

Een kampeerboerderij kiezen

Waar let je op als je een kampeerboerderij gaat boeken?

 

Natuurlijk is het aantal personen een belangrijk vertrekpunt. Weet je dit nog niet helemaal zeker? Kies dan voor een iets ruimere boerderij, zodat er altijd nog een aantal personen meer kunnen aansluiten.

 

Kampeerboerderij in Drenthe, 40 personen, 17 slaapkamers

 

Kampeerboerderij Overijssel, 30 personen, 7 slaapkamers

 

Ook is het belangrijk hoeveel slaapkamers de accommodatie zou moeten hebben. Je kunt kiezen voor een budget kampeerboerderij of juist een hele luxe, met slaapkamers met eigen badkamer.

 

Waar komen alle gasten vandaan en waar in Nederland boek je een boerderij voor jullie groep? Veel van de kampeerboerderijen vind je in Brabant, Overijssel en Drenthe.

 

Kampeerboerderij Brabant, 20 personen, 8 slaapkamers

 

Kampeerboerderij Limburg, 8 personen, 2 slaapkamers

Waar let je nog meer op bij het huren van een kampeerboerderij?

Wat tevens erg belangrijk is is wat de samenstelling is van jouw groep. Gaat het om uitsluitend volwassenen of juist om een groep met veel kinderen? Of is het een uitje met het bedrijf en zijn zakelijke doeleinden weer belangrijker?

 

Met wie je ook op pad gaat, er is vast een hele geschikte kampeerboerderij te vinden voor de groep. Let in het geval van veel volwassenen of bij zakelijke doeleinden goed op de ruimte voor sport & spel. Vaak vind je bij boerderijen fijne grasvelden met volop mogelijkheden. Soms is er zelfs een voetbalveld bij het huis, of een veld geschikt voor tennis, volleybal of Jeu de Boules.

 

Soms ook zijn de accommodaties gevestigd in eeuwenoude schuren of op "de Deel", zoals dat vroeger heette. Zo heb je een super karakteristieke groepsruimte op een gezellig boerenerf. Waar vroeger de koeien of het paard stonden, vind je nu het gastenverblijf. Voor activiteiten binnen is dit natuurlijk ideaal!

 

Vind direct een kampeerboerderij bij een van onze partners:

 

 

Kampeerboerderij huren

Met de tips op deze pagina én de geselecteerde huizen kom je vast een heel eind. Wil je een kampeerboerderij huren maar ben je er nog niet helemaal uit of heb je hulp nodig? Laat ons je helpen! We komen er altijd uit, of je nu op zoek bent naar een kampeerboerderij voor 8, 10, 12, 16, 20, 24, 30 of zelfs 40 personen. Een veel gebruikte andere term is trouwens vakantieboerderij.

 

Veel van de kampeerboerderijen in Nederland zijn te reserveren bij een van de grotere boekingskantoren. Maar er zijn ook hele leuke karakteristieke boerderijen te boeken bij de eigenaren zelf. Sommige websites zijn gespecialiseerd in het aanbieden van diverse soorten kampeerboerderijen. 

 

Vaak is het mogelijk om een vrijblijvende optie te nemen op de kampeerboerderij van je keuze, zodat je nog even kunt overleggen in de groep. Soms kan dit direct online waarbij je via e-mail een bevestiging ontvangt van het aantal dagen dat de optie op het huren van de kampeerboerderij geldig is. Bij direct contact met de eigenaar zelf zal dit via telefoon of mail gebeuren.