Familie boerderij huren

Wil je een familie boerderij huren? Een sfeervolle boerderij met veel ruimte voor een geslaagd familieweekend? Bekijk de Top 5 en vind inspiratie voor de ideale vakantieboerderij voor jouw familie en boek met de beste prijs.

 

uitgelicht: familie boerderij voor 20 personen

 

Familie boerderij huren

 

 

Familie boerderij huren voor 20 personen

 

Familie boerderij voor 20 personen

Is veel ruimte, gezelligheid én natuur belangrijk voor jullie familie? Ontdek dan deze boerderij voor max. 20 personen.

 

Gelegen in het Overijsselse Vechtdal met veel leuke activiteiten. Met een heel groot erf waar de (klein)kinderen fijn kunnen spelen. Deze familieboerderij heeft 8 slaapkamers en veel leuke faciliteiten voor jong & oud zoals skelters, trampoline, tafelvoetbal en nog heel veel meer.

 

Bekijk alle foto's

 

 

Vakantieboerderij huren voor 30 personen

 

Vakantieboerderij huren voor 30 personen

Heel veel ruimte, met fijn grasveld én allemaal aparte slaapgelegenheden. Bekijk alle mogelijkheden van deze boerderij voor 30 personen.

 

Deze familie boerderij is gelegen in het Gelderse Groesbeek op steenworp van Nijmegen en de Duitse grens. Met gezellige groepsruimte, hele leuke sport & spel zolder én met een professionele wijnhoeve op het erf voor leuke proeverijen.

 

Bekijk alle foto's

 

 

Op zoek naar de perfecte ontsnapping uit de hectiek van het dagelijkse leven? Wanneer je voor je familieweekend een vakantie boerderij huurt treedt de vertraging vanzelf in. De locaties van de boerderijen, de ruimte, de sfeervolle bouwstijlen én de natuur rondom het huis leveren een positieve bijdrage aan een ontspannen verblijf samen. Ontdek de charme van het plattelandsleven en creëer onvergetelijke herinneringen met je familie door vandaag nog een familie boerderij te huren. 

 

Wist je dat er in Nederland enorm veel types familie boerderijen zijn? Van de stolpboerderij in Noord-Holland, het hallehuis in grote delen van het land tot de boerderijen onder rieten schilddak met onderschoer in Overijssel. Daarnaast kun je natuurlijk kiezen uit een actieve boerderij waar nog dieren gehouden worden. Altijd leuk voor de kinderen die meegaan op familieweekend. We gaan verder met onze Top 5 voor familieboerderijen!

 

 

Vakantieboerderij voor 15 personen

 

Familie boerderij huren voor 15 personen

Gezellige accommodatie voor families met kinderen in groene omgeving. Ontdek deze vakantieboerderij voor 15 personen.

 

In het Drentse Ruinen vind je deze boerderij met veel speelfaciliteiten voor kinderen. Ook zijn er paarden en pony's aanwezig. In de directe omgeving kun je mooie wandel- en fietstochten maken.

 

Bekijk alle foto's

 

 

 

 

Familieboerderij voor 22 personen

 

Familieboerderij voor 22 personen

Sfeervol Rijksmonument met een bloemenweide en boomgaard? Deze boerderij is geschikt voor 22 personen.

 

In het dorpje Piaam in Friesland vind je deze unieke familie boerderij met 10 slaapkamers. Met mooi uitzicht, boeren keuken en terrassen rondom. Ook is er een sauna. Gerestaureerd met hergebruikte en duurzame materialen.

 

Bekijk alle foto's

 

 

24-persoons grote boerderij hof van saksen

 

24-persoons grote boerderij

Wil je graag verblijven op een vakantiepark met veel faciliteiten en gigantisch zwembad? Deze grote familieboerderij is geschikt voor 24 personen.

 

In Drenthe in het dorpje Nooitgedacht ligt het Landal park Hof van Saksen. Deze grote boerderij heeft 12 slaapkamers. Het huis is modern, van alle gemakken voorzien en als gast kun je gebruik maken van het enorme zwembad.

 

Bekijk alle foto's

Overzicht per categorie: