Luxe groepsaccommodatie

Op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in Nederland? Boxsprings, sauna, zwembad en 2-persoons kamers? Wij helpen je graag op weg! Ontdek hier onze Top 10 van favoriete huizen.

 

Groepshotel voor 40 personen, 18 slaapkamers

 

Kortingsacties groepsaccommodaties

 

 

Luxe accommodatie voor 16 personen, 8 slaapkamers

 

Nieuw huis voor 20 personen, 10 slaapkamers

 

 

Bekijk de luxe selectie bij:

 

Luxe groepshuis voor 22 personen, 9 slaapkamers

 

 

  • De meest luxe groepshuizen
  • Met eigen zwembad
  • Unieke zoekservice
  • Sauna / hottub
  • Professionele keukens
  • 2-persoons kamers met badkamer

 

 

Luxe bungalow voor 12 personen, 6 slaapkamers

 

Luxe accommodatie voor 30 personen, 12 slaapkamers

 

Hoe vind jij nou de perfecte luxe locatie voor jouw groep? Wanneer je op zoek bent naar jouw perfecte vakantiehuis, heb je vast specifieke wensen waar de accommodatie aan moet voldoen. Wil je graag jouw vakantie met veel comfort in de natuur doorbrengen of het liefst dichtbij de zee? Er mag natuurlijk maar zo min mogelijk ontbreken van jouw wensen. We zijn ervan overtuigd dat het te vinden is. Als jij weet waar je interesse in hebt, helpen wij jou met het vinden van jouw luxe huis!

Luxe groepsaccommodaties, wat vind jij belangrijk?

Ten eerste zijn er door de diversiteit in groepsaccommodaties, verschillende soorten luxe die de huizen met zich meebrengen. Maar naar wat voor type accommodatie ben jij op zoek? Je kunt een vakantiehuis namelijk voor verscheidene redenen luxueus noemen. Wil je het liefst genoeg ruimte, meerdere slaapkamers, een speeltuin, een grote tuin, een open haard, een eigen wellness met hottub of sauna of wil je even afgesloten zijn van de bewoonde wereld? De keuze is reuze. Maar dat wilt niet per se zeggen dat de keuze ook makkelijk te maken is. Er zijn zoveel opties.

Typische luxe voorzieningen

Zoals vermeld kan luxe voor iedereen wat anders betekenen, maar een groepsaccommodatie met privézwembad, sauna, hottub, thuisbioscoop, jacuzzi of pooltafel is toch wel typisch luxueus. Het zijn voorzieningen die niet iedereen heeft. En als je dan een weekend weg gaat, kan het jouw verblijf nog aantrekkelijker maken. Dan heb je namelijk alle tijd om er volledig van te genieten! Maar wil jij dan graag een jacuzzi of is dat net niet genoeg voor je? Geen probleem! Er zijn genoeg locaties die meerdere van deze voorzieningen tot hun beschikking hebben. Gewoon niet kiezen, maar veel combineren! 

 

14 personen, 5 slaapkamers

Luxe verblijf in de natuur

 

15 personen, 5 slaapkamers

Luxe familiehuis op de Veluwe

 

16 personen, 8 slaapkamers

Top vakantiehuis met grote tuin

 

18 personen, 7 slaapkamers

Gerenoveerde accommodatie

 

 

Hoe vind ik mijn perfecte luxe accommodatie?

Het vinden van de juiste groepsaccommodatie is dan alsnog niet makkelijk. Je weet wat je wilt, maar dan moet je aan de slag. Het afstruinen van al die websites. Wat jij misschien niet weet, is dat het allemaal veel makkelijker kan. Wanneer jij op zoek bent naar een luxe locatie die specifieke voorkeuren of voorzieningen heeft, dan is een gratis zoekservice toch wel handig. Dit neemt al die verspilde tijd van jou over en binnen no time heb jij die unieke luxe accommodatie gevonden. Dus laat ons helpen en gebruik onze unieke gratis zoekservice.

 

 

 

Luxe groepsaccommodatie voor 20 personen in Gelderland (8 slaapkamers)

 

Luxe groepsaccommodatie voor 40 personen in Gelderland (18 slaapkamers)

 

Luxe groepsaccommodatie voor 12 personen in Overijssel (6 slaapkamers)

 

 

 

Wat is een luxe groepsaccommodatie?
Een luxe groepsaccommodatie (ook wel groepshotel) kenmerkt zich o.a. door comfort en faciliteiten. Zoals Groepshotel Berg en Dal met luxe 2-persoons kamers met eigen badkamer en sauna.
Waar vind je de meeste luxe groepsaccommodaties?
De laatste jaren zijn er steeds meer luxe accommodaties gebouwd door heel Nederland. Recent bijvoorbeeld in Gelderland en Brabant. Bekijk dit overzicht per provincie!
Zijn er luxe groepsaccommodaties op vakantieparken?
Ook op diverse vakantieparken zijn luxe vakantiehuizen voor groepen te vinden. Voordeel van een vakantiepark is vaak dat er uitgebreide faciliteiten en activiteiten zijn. Je vindt een overzicht op onze vakantieparken selectie!
Zijn er ook groepsaccommodaties met eigen zwembad?
Een eigen zwembad bij de accommodatie wordt vaak gezien als ultieme luxe. Er zijn huizen met gedeelde faciliteiten maar ook met privé zwembad bij of zelfs in de accommodatie.

 

 

Overzicht per categorie: