Rijk van Nijmegen

bijgewerkt: 18 maart 2024

 

Rijk van Nijmegen - Waalbrug

 

Bezig om een familieweekend te plannen? Of misschien een bedrijfsuitje? Denk dan eens aan het Rijk van Nijmegen. Een gebied met een unieke combinatie van stad & natuur.

 

Het Rijk van Nijmegen is het gebied rondom de stad Nijmegen en betreft bijvoorbeeld ook Berg en Dal, Groesbeek, de Ooijpolder én Heilig Landstichting. De unieke combinatie van een bruisende studentenstad én bijzondere natuur op soms nog geen 5 minuten van de stad, maakt dit gebied erg aantrekkelijk voor groepen op zoek naar een groepsaccommodatie.

 

Door de ruimte rondom de stad, zijn er heel veel bijzondere groepsactiviteiten te bedenken, zowel gratis als geheel verzorgd. Denk aan speurtochten door het bos, escapeboot of een van de vele spellen van Nijmegen Actief.

 

Binnenstad Nijmegen

 

Activiteiten bij Nijmegen

In de stad zelf zijn veel activiteiten mogelijk voor groepen. Van een eenvoudige stadswandeling tot een geweldige ervaring in het MuZIEum. Of wat denk je van een mountainbiketocht door de Groesbeekse bossen!

 

Groepsaccommodatie Rijk van Nijmegen, 40 personen

 

Accommodaties bij Nijmegen

In Groesbeek en Berg en Dal is een uniek aanbod van groepsaccommodaties. Misschien is het vanwege de prachtige omgeving dat het er zo veel zijn, maar dit zorgt ervoor dat je volop keuze hebt. Huizen voor groepen van 18 tot 150 personen of zelfs meer is geen probleem.

 

Wat denk je van deze ruim opgezette accommodatie voor 30 personen in Groesbeek. Dé perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad Nijmegen of activiteiten in de directe regio!

 

Groepsactiviteiten Rijk van Nijmegen

Overzicht per categorie: