Groepshuizen middenin de natuur

bijgewerkt: 18 maart 2024

 

Groepsaccommodaties middenin de natuur

 

In onze eigen kleine kikkerlandje heb je veel verschillende natuurgebieden. Maar welke mag je absoluut niet missen en moeten op jouw bucketlist.

 

In dit blog gaan wij jou alles vertellen over welke natuurgebieden je een keer gezien moet hebben en welke groepsaccommodatie je dan het beste kunt boeken. Of je nu met je vrieden, collega’s of met je familie er even lekker tussenuit gaat; dit zijn dé plekken om helemaal tot rust te komen in de Nederlandse natuur.

 

Natuurgebieden die in dit blog zullen langskomen zijn; De Friese Meren, de Waddeneilanden, De Grote Peel, De Veluwe én Nationaal Park de Maasduinen. 

 

Laat je inspireren en vind meteen dat ene grote vakantiehuis wat het beste past bij de groep.

 

 

De mooiste groepshuizen bij De Friese Meren

 

Groepsaccommodatie middenin de natuur, Friesland, 20 personen

 

Groepshuis middenin de natuur, Friesland, 8 personen

 

Groepsverblijf voor 28 personen middenin de Friese natuur

 

Om mee te beginnen; De Friese Meren (Friesland). Als je veel van water houdt is dit de plek voor jullie. De Friese Meren over met een bootje of blijf je toch liever aan de kant? Dat kan allemaal in Friesland. Verken het Nationaal Park de Alde Feanen met de fiets of wandelend. Om helemaal te ontspannen heb je natuurlijk een lekker bed nodig. Daarom hebben wij drie huizen in Friesland voor grote groepen gevonden.

 

Nummer een is de Boerderij Nes Gem Dongeradeel voor 12 personen. Dit heerlijke groepshuis ligt achter de dijken van de Waddenzee. Perfect dus om met een boot de zee op te gaan. Het tweede vakantiehuis is het Landhuis Terkaple, ben je met 8 personen? Dan kan dit zomaar de vakantie voor jou zijn. Dit Landhuis ligt aan het water en heeft een eigen aanlegsteiger met privé veranda. Lekker relaxen op je veranda met loungebanken waar je in weg kunt zakken, wie wil dat nou niet? Je kunt hier heerlijk ontspannen omdat je aan het water ligt en je een fantastisch uitzicht hebt. Om nog een beetje meer tot rust te komen is er ook een sauna aanwezig. Als je iets sportiefs wilt doen kan je met een kano het water op met vrienden, familie of collega’s. Het is ook mogelijk om deze accommodatie te boeken voor 16 personen. Het laatste vakantiehuis is groepsverblijf Goingarijp. Deze accommodatie ligt in het pittoreske dropje Goingarijp aan het Sneekermeer. Dit huis  is beschikbaar voor 28 personen. Deze accommodatie was vroeger een hooischuur maar is later omgebouwd tot vakantiehuis voor grote groepen. Dit is de plek om vogels te spotten, te zeilen, zwemmen, roeien en ga zo maar door. In het huis kun je je zeker goed vermaken, zo zijn er vele boeken, spelletjes en een grote tv aanwezig. Wil je een dagje naar een stad? Ook dat is mogelijk, de stadjes Sneek, Heerenveen en Leeuwarden kun je bezoeken. Deze accommodatie heeft alles voor een heerlijk weekend weg.

 

De fijnste groepsaccommodaties op de Wadden

 

Groepsaccommodatie middenin de natuur, Texel, 24 personen

 

Natuurhuisje voor 8 personen, Texel

 

Vakantiehuis middenin de natuur, Ameland, voor 8 personen

 

 

Dan gaan we door naar het Waddengebied (Waddeneilanden). Op onze eilanden kun je heerlijk tot rust komen. Op het strand, op het water of lekker op de fiets, dit is allemaal mogelijk op de Waddeneilanden. We hebben drie eilanden geselecteerd met drie fantastische huizen waar jullie samen een onvergetelijk verblijf zullen hebben.

 

Als eerste een huis op Texel. Dit huis is gelegen op het Bungalowpark ’t Hooglandt. Deze luxe villa is geschikt voor 8 personen en is slechts in tien minuutjes rijden te bereiken vanaf de veerhaven. Nummer 2 is de groepsaccommodatie Den Burg op Texel. Dit modern ingerichte huis is pas een jaar oud en is geschikt voor 24 personen en heeft 12 slaapkamers. Je kunt hier heerlijk ontspannen in de natuur van Texel. Het huis beschikt over een ruime indeling met een open keuken die van alle gemakken is voorzien en lekkere banken en stoelen. Ook is er in de woning een sauna aanwezig. Bij het huis is een heerlijke zwemvijver waar de kinderen zich kunnen uitleven. De villa ligt centraal in Den Burg, daarom is het gemakkelijk om het eiland te verkennen met de fiets of lopend. Voor de kids is Ecomare een echte aanrader.  Nummer drie is een vakantiehuis op Ameland. In het dorpje Nes ligt groepsaccommodatie Paasduin. Ook deze grote vakantiewoning is geschikt voor 8 personen en heeft een eigen terras. Op Ameland kan je genieten van mooie natuur, kun je fietsen en wandelen, shoppen en heerlijk eten. Kortom op onze eilanden kom je helemaal tot rust.

 

Prachtige groepshuizen bij natuurgebied de Groote Peel

 

Groepsaccommodatie in Nationaal Park Groote Peel, 52 personen, Limburg

 

Vakantiehuis in de natuur (Groote Peel) voor 16 personen

 

Groepsverblijf in de natuur (Groote Peel) voor 10 personen

 

In Natuurpark de Groote Peel in Limburg kun je heerlijk genieten van de vogels en de rust om je heen. Wederom staan hier in de buurt huizen waar je met groepen een top vakantie kunt beleven.

 

De eerste is het vakantiehuis Sint Anthonis. Dit vakantiehuis ligt aan de grens met het natuurgebied De Groote Peel. Dit vakantiehuis is geschikt voor 16 personen en heeft 6 slaapkamers. Kom je voor de rust? Dat is geen probleem, je kan genieten van de natuur en de rust om je heen. Heb je kinderen die zwemparadijzen en pretparken geweldig vinden? Ook die zijn in de buurt. Nummer twee is het vakantiehuis Liessel. Dit vakantiehuis is een oude boerderij. In deze oude boerderij kun je terecht met 10 personen en is de ideale plek voor jouw familieweekend of teamuitje. En het laatste vakantiehuis ligt in het plaatje Swolgen in Limburg. Dit mega vakantiehuis is geschikt voor 52 personen en heeft maar liefst 20 slaapkamers. Deze accommodatie bestaat uit 2 groepsaccommodaties waardoor er meerdere keukens en leefruimtes zijn. De eetzaal biedt de ruimte om met iedereen s ’avonds te eten. Deze groepsaccommodatie ligt in het bos waardoor je lekker tot rust kunt komen door alle natuur om je heen. De omgeving is perfect voor fietstochten en wandelingen. In Arcen, een klein stukje verderop, kan je de kasteeltuinen bezoeken of de brouwerij van Hertog Jan.

 

Heerlijke groepshuizen op de Veluwe

 

Groot vakantiehuis middenin de natuur (Veluwe) 10 personen

 

Vakantiehuis voor 20 personen op de Veluwe

 

Groepsaccommodatie op de Veluwe voor 12 personen

 

Om zeker niet te vergeten is het natuurgebied De Veluwe. De Veluwe is de plek om wild te spotten, een tip! De kans dat je vroeg in de morgen of s’ avonds laat een hert, ree of een wild zwijn ziet is het grootst. Ben je gek op wilde dieren? Dan is dit echt een bestemming voor jullie. Hier in de buurt staan huizen die je zeker niet mag missen.

 

Het eerste huis is vakantiehuis Olst in Overijsel. Dit comfortabel ingerichte huis is geschikt voor 12 personen en heeft 4 slaapkamers. Plek genoeg voor iedereen. Met een sauna en een zwemspa kom je hier helemaal tot rust. Het tweede vakantiehuis is Villa Ede in Gelderland, dit is gelegen op een bospark. Bospark Ede ligt tussen Ede en Lunteren waardoor je kunt genieten van de natuur van de Veluwe. Ben je met 10 personen? Dan is deze comfortabele villa zeker iets voor jullie. Voor jong en oud zijn er genoeg leuke dingen te beleven in de omgeving.  Naar de Apenheul, naar Burgers‘ Zoo of de rust opzoeken en heerlijk wandelen op de Veluwe. En het laatste vakantiehuis is het vakantiehuisje Steenderen. Dit huis is gelegen is het Achterhoekse dorpje Steenderen. Deze accommodatie is sfeervol en is een 450 jaar oude boerderij, het is geschrikt voor groepen tot 20 personen met 7 slaapkamers. Het huis is centraal gelegen waardoor jullie je geen moment zullen vervelen. Je kunt echt alle kanten op, zo kun je heerlijk wandelen of fietsen op de Veluwe, de plekjes Doesburg en Zutphen bezoeken of lekker naar de Achterhoek.  Ook is dit huis ideaal voor groepen die fiets, motor, scooter of racefiets tochten willen maken.

 

 

De mooiste huizen bij Nationaal Park de Maasduinen

 

Groepsaccommodatie in de natuur voor 52 personen

 

Groepsaccommodatie in de natuur, 35 personen Maasduinen

 

Vakantiehuis Maasduinen voor 12 personen

 

En om deze blog mee af te sluiten, Nationaal Park De Maasduinen. Dit is een van de drie natuurparken in Noord-Limburg. Als je hier naar toe wilt hebben wij al drie huizen gevonden waar je je prima zult vermaken.

 

Nummer een, Vakantiehuis Wellerlooi. Dit prachtige houten huis ligt middenin het bos van Noord-Limburg. Als je het drukke om je heen even zat bent en je wilt rust, is dit de uitgelezen plek. Alles staat hier in het teken van hout, natuur en rust. Je zult hier dan ook geen tv vinden, maar alleen groen, rust en ruimte om je heen. Deze woning is zeker geschikt voor een familieweekend, met 12 personen en 4 slaapkamers is er genoeg ruimte voor iedereen. Wanneer de kinderen lekker de natuur in gaan en na een tijd struinen helemaal vies terugkomen hebben jullie als ouders alle tijd om eten te koken, vuur te maken om vervolgens samen met de kinderen de hele avond rondom heen te zitten met een lekker glas wijn en marshmallows. Kortom genieten en relaxen. Wil je er een dagje op uit dan kan je vele kanten op. De Duitse steden Kleef, Duisburg en Düsseldorf liggen binnen handbereik. Huis nummer twee is natuurhuisje Swolgen. Dit huis staat in Noord-Limburg. Geschikt voor 35 personen met maar liefst 14 slaapkamers. Deze prachtige groepsaccommodatie is modern ingericht, staat in een bosrijke omgeving vlak tegen de Duitse grens. Met een grote open keuken en leefruimte, heerlijke bedden die niet onder doen aan echte hotel bedden, met een eigen badkamer en voor de extra ontspanning is er ook nog een sauna met stoomcabine en wellness ruimte ter beschikking. Dit is de plek voor jullie om helemaal tot rust te komen.  Het laatste huis heeft deze zelfde naam als de tweede, net zo modern en luxe. Dit vakantiehuis is geschikt voor 20 personen, een iets kleinere groep als het tweede huis. Wat het tweede en het derde huis gemeen hebben is de moderne uitstaling en inrichting. Ben je met een kleinere groep dan kun je hier zeker helemaal tot rust komen.

 

Kortom; voor een groepshuis middenin de natuur helpen we graag!

 

Overzicht per categorie: