Groepshotel

De vrijheid van een groepsaccommodatie met het comfort van een hotel, dat is een groepshotel.

 

Vaak met 2-persoons kamers met eigen sanitair. Het afwerkingsniveau is hoog, de faciliteiten vaak zeer uitgebreid. Naast een moderne keuken en heerlijke (boxspring) bedden, beschikt een groepshotel vaak ook over wellness faciliteiten als sauna of hottub.

 

Ideaal voor een zakelijke bijeenkomst (mail ons!), bedrijfsuitje of weekendweg met familie of vrienden. Genieten van elkaars gezelschap mét comfort. Ontdek onze selectie.

 

 

 

 

 

Een groepshotel boeken in Nederland

Wanneer je op zoek bent naar een ruim vakantiehuis of groepsaccommodatie valt het snel op dat er een groot verschil in luxe en comfort is in de accommodaties onderling. De algemene kwaliteit en luxe neemt door de jaren heen echter sterk toe. Toch onderscheiden de groepshotels zich doordat ze qua afwerking, comfort en luxe soms meer aan een klein hotel doen denken.

 

Natuurlijk is het in de basis een groepsaccommodatie die je vaak op basis van zelfverzorging (zonder maaltijden en overige services) boekt. Als gezelschap meld je je vaak bij de eigenaar die na de rondleiding en sleuteloverdracht weer vertrekt. Je kunt dan zelf zorgen voor ontbijt, lunch en diner én de nodige groepsactiviteiten indien gewenst. Het groepshotel biedt vaak 2-persoons slaapkamers met eigen badkamer, die ook voor éénpersoons gebruik kunnen worden ingezet. Zo kun je een dergelijke accommodatie ook prima reserveren met collega's voor een zakelijk uitje of heisessie.

 

In Nederland vind je meerdere groepshotels, door het land verspreid. Vrij recent is een hele mooie geopend in Berg en Dal, nabij Nijmegen. De accommodatie heeft meerdere zalen, luxe slaapkamers en zaken als een sauna en jacuzzi.  Op deze pagina hebben we een voorselectie gemaakt. Mocht je specifieke wensen hebben, aarzel niet om even contact met ons op te nemen voor jouw ideale groepshotel. 

 

Overzicht per categorie: