Familiehuis huren

Een familiehuis huren in Nederland? Grote huizen met ruimte en comfort voor 3 generaties. Bekijk onze top 10 op deze pagina, vergelijk de aanbieders en vind het ideale huis voor een familieweekend met voor ieder wat wils.

 

Familiehuis huren Groenlo Gelderland, 20 personen, 10 slaapkamer

 

 

Familiehuis Overijssel

 

 

Met de familie op pad betekent vaak veel uiteenlopende wensen. We helpen je op weg voor een geslaagd familieweekend. Gebruik de provincie kiezer als je al weet waar in Nederland je zou willen verblijven, of vind inspiratie via de thema's.

 

 

Huis voor familieweekend, 32 personen, 10 slaapkamers

 

 

 

 

Familiehuis 50 personen, 18 kamers

 

 

Familiehuis voor 30 personen, 10 slaapkamers

 

Ruimte om samen te zijn. Steeds meer worden grote familiehuizen geboekt om even een weekend weg te kunnen met grootouders (opa & oma), kinderen en kleinkinderen. In deze drukke tijden is het fijn om op vaste momenten er even helemaal uit te zijn en met elkaar te genieten. Regelmatig wonen families verspreid door het hele land. Hoe fijn is het dan om allemaal op één plek samen te komen met de gehele familie.

De ingrediënten van een fijn familiehuis

Wat maakt een willekeurig vakantiehuis nu tot een écht familiehuis? De wensen zullen per familie verschillen. Misschien leven er binnen jullie familie wel hele bijzondere wensen. Er zijn echter wel verschillende zaken die bijna iedere familie wel waardeert. Ruimte is natuurlijk heel belangrijk. Een gezellige woonkamer voor de hele familie, met hoekjes om bijvoorbeeld een spelletje samen te doen of je even terug te trekken om een boek te lezen. Een fijne keuken is natuurlijk een must. Soms wordt er ook gebruik gemaakt van catering, maar heel vaak is het juist super gezellig om samen met de familieleden een maaltijd te bereiden in het familiehuis zelf. Volop leuke activiteiten bij het familiehuis of in de buurt zijn natuurlijk ook essentieel. Samen eropuit voor een leuke activiteit of heerlijk in de eigen tuin terwijl de kinderen genieten van de schommel, glijbaan, trampoline e.d. Goede bedden zijn inmiddels ook niet meer weg te denken tijdens een uitje met familie. Goed slapen na een gezellige dag en de batterij wordt weer helemaal opgeladen!

Familiehuis huren in Nederland

Ons eigen land biedt volop mogelijkheden om een fijn familiehuis te huren. Het hangt natuurlijk een beetje af waar de familieleden allemaal wonen, maar de keuze is best ruim. Zo kun je genieten van het strand en de zee in de provincie Zeeland. Of genieten van de ruimte die er vaak rondom de familiehuizen ligt in Drenthe. Bourgondisch genieten en gezellige steden vind je natuurlijk in Brabant en Limburg.

 

14 personen, 5 slaapkamers

Familiehuis middenin de natuur

 

20 personen, 8 slaapkamers

Familiehuis Overijssel

 

16 personen, 8 slaapkamers

Huis met grote tuin

 

18 personen, 7 slaapkamers

Familiehuis huren in Drenthe

 

 

Hoe vind ik mijn perfecte famliehuis?

Zoeken naar een speld in een hooiberg, zo kan het vinden van hét geschikte familiehuis soms overkomen. Dit komt natuurlijk omdat je met een familie rekening te houden hebt met veel wensen; afstand van huis, budget, vermaak, inrichting en nog veel meer. Op deze pagina en verder op onze site proberen we je te helpen met jouw zoektocht naar het ideale huis. Bekijk de foto's en klik door naar de websites van de aanbieder. We combineren zowel huizen van eigenaren als van de grotere aanbieders op internet. De keuze is geheel aan jou, zoek zelf óf deel je wensen met ons via het zoekformulier en wij helpen je graag verder, geheel vrijblijvend.

 

 

 

Familiehuis voor 12 personen

 

Huis voor familie van 16 personen, 6 slaapkamers

 

Familiehuis Brabant, 20 personen, 8 slaapkamers

 

Overzicht per categorie: