Grote groepsaccommodatie

Op zoek naar een grote groepsaccommodatie? Heb je een hele grote familie of wil je gewoon lekker veel ruimte en voor ieder stel of gezin een aparte slaapkamer? Of organiseer je een bedrijfsuitje voor collega's en is ook een grote groepsruimte met eventueel presentatiemogelijkheden van belang? Laat ons je helpen!

 

Grote groepsaccommodatie Gelderland, 40 personen

 

De verschillen tussen de grote groepshuizen zijn groot. Goed nieuws! Er is dus voor ieder wat wils. Naast een geweldige locatie, het juiste aantal slaapkamers en mooie groepsruimte zijn er legio groepsactiviteiten mogelijk die jouw groepsuitje compleet maken.

 

Of zoek direct bij een van onze partners:

Selectie grote accommodaties

 

Grote groepsaccommodatie Zeeland, 36 personen

 

Grote groepsaccommodatie Gelderland, 42 personen

 

Grote groepsaccommodatie Brabant, 48 personen

 

Grote groepsaccommodatie, 40 -  75 personen

 

Grote groepsaccommodatie Limburg, 52 personen

 

Groot vakantiehuis voor 60 personen, Berg en Dal

 

Wanneer je op zoek bent naar een grote groepsaccommodatie spelen er vaak heel veel wensen of zelfs eisen mee. Een vaak gehoorde eis is het aantal slaapkamers. Tegenwoordig zijn er steeds meer grote luxe groepshuizen en zijn slaapzalen vaak niet meer aan de orde. Wat helemaal fijn is natuurlijk is dat zoveel mogelijk slaapkamers een eigen badkamer hebben. Ook zijn er diverse grote huizen met speciale familiekamers.

 

De groepsruimte is natuurlijk van groot belang. Je bent op zoek naar ruimte voor iedereen, zonder dat dit afbreuk doet aan de gezelligheid. Verschillende huizen hebben meerdere grote groepsruimtes. Zo ontstaan er leuke groepjes binnen de groep, waar iedereen zich prettig zal voelen. Vaak is er een grote keuken aanwezig om zelf heerlijk te kunnen koken. Soms is deze zelfs professioneel en uitgebreid. Uiteraard is het ook mogelijk om catering in te zetten voor jouw grote groep.

 

Bij vrijwel alle huizen zijn leuke activiteiten mogelijk, soms zelfs inclusief. Ook zijn er goede activiteitenbureau's die de leukste groepsactiviteiten bedenken al voor 20, 30 of 40 personen. Afhankelijk van de wensen binnen de groep, kan er een aanbod gemaakt worden.

 

Kortom, inventariseer de wensen, geef het ons door en boek jouw ideale grote groepsaccommodatie!

Overzicht per categorie: