Trouwen !

Dus je gaat trouwen? Dat is natuurlijk hét moment voor een fantastische locatie. Eentje die jullie perfect past en onlosmakelijk is verbonden met deze speciale dag.

 

Lees hier alles over de fijnste locaties waarbij je zelf sfeer én budget in de hand hebt!

 

 

 

Trouwlocatie Gelderland

 

Kies voor een groepsaccommodatie voor jouw trouwen of voor het feest. Voordelig een hele locatie afhuren zodat je in alle rust en privacy kunt genieten van jullie huwelijk, samen met familie en vrienden. We hebben hier een aantal mogelijke locaties, maar er zijn nog veel meer!

Dé locatie om te trouwen

 

 

 

Een groepsaccommodatie afhuren voor je trouwen. Iets wat steeds vaker wordt gekozen. Dé ultieme vrijheid én  mogelijkheid om de dag volledig naar jullie hand te zetten. Om de accommodatie om te toveren tot mooie trouwlocatie kun je zelf samen met familie en vrienden ene hele hoop doen. Uiteraard zijn er ook diverse bedrijven die graag helpen met deze aankleding. Vanuit onze ruime ervaring brengen we jullie graag in contact met de juiste partijen. Alles op maat én transparant per onderdeel geoffreerd. 

 

Op deze pagina hebben wij momenteel een groepsaccommodatie voor 30 personen in Groesbeek, nabij Nijmegen in het zonnetje gezet. En niet voor niets! Naast de fijne groepsaccommodatie heb je hier namelijk ook de mogelijkheid om de ceremonie, receptie én het feest te doen in de Wijnhoeve met zaal, die op hetzelfde erf gelegen is.

 

 

Trouwen, groepsaccommodatie afhuren

Trouwen op Wijnhoeve de Heikant

Trouwen in een groepsaccommodatie

 

 

 

Bekijk deze accommodatie!

 

Overzicht per categorie: