Familieweekend

Organiseer jij jullie familieweekend? Bekijk hier onze Top 10 grote vakantiehuizen. Voorkeur voor een bepaalde provincie? Of liever zoeken o.b.v. aantal personen? Laat je inspireren. Locatie gevonden? Boek eenvoudig online.

 

 

Huis voor familieweekend voor 20 personen

 

Familiehuis met eigen zwembad

 

 

Wanneer je een familieweekend organiseert komt hier natuurlijk veel bij kijken. Zoveel mensen, zoveel wensen! Een fijne accommodatie voor de hele familie als uitvalsbasis is dan heel prettig. Bekijk eens onze Top 10 van aanbieders van familieweekend accommodaties.

 

 

 

Familieweekend tips op een rij:

familieweekend accommodatie

 

groepsannuleringsverzekering

 

familieweekend activiteiten

 

 

Familieweekend accommodaties Nederland per provincie

 

Familieweekend barbecue, bbq bestellen

Familieweekend accommodatie

 

Familieweekend accommodatie voor 40 personen

 

Een fijne familieweekend accommodatie zorgt vaak voor de basis van een geslaag weekend. Een goede uitvalsbasis voor leuke activiteiten met de hele familie. Of een accommodatie waar op het eigen erf al veel activiteiten te vinden zijn, zoals een speelveld, skelters of zelfs een zwembad.

 

Wat vaak een goed startpunt is voor een passende accommodatie voor jouw familieweekend, is het aantal slaapkamers. Steeds meer accommodaties hebben 2-, 3- of 4-persoons slaapkamers met eigen sanitair. Óf je begint je zoektocht o.b.v. het aantal personen.

 

Zijn er veel wensen binnen de familie? Dan denken we graag even met je mee.

 

 

Familieweekend accommodatie voor 30 personen

 

Vakantiehuis voor familieweekend

 

Groepsaccommodatie voor families

 

 

Groepsannuleringsverzekering

 

Groepsannuleringsverzekering

 

Een tip om niet te vergeten is de groepsannuleringsverzekering. Vaak wordt een accommodatie voor een familieweekend niet gedekt door de reguliere reis- of annuleringsverzekering. Handig om dit even te controleren.

 

Omdat een familieweekend vaak ruim vooraf gepland wordt, kan er in de tussentijd natuurlijk altijd wat gebeuren met iemand in de familie, een annuleringsverzekering voor een groep is dan super handig. Dan hoef je vaak niet de volle mep te betalen maar een bepaald (kleiner) bedrag en dat is toch wel een prettig gevoel. Veel groepsaccommodaties hanteren de annuleringsvoorwaarden van Hiswa-Recron.

Kijk ook eens bij onze andere accommodaties: