Familieweekend

Organiseer jij jullie familieweekend? Laat je hier inspireren en lees leuke en vooral handige tips voor een super geslaagd weekend voor de gehele familie.

 

Ontvang selectie voor jouw familie

 

#1 Groepshuis voor familieweekend

 

Er zijn super veel dingen waar je aan moet denken bij het organiseren van een familieweekend.

 

Daarom kan het organiseren nog best lastig zijn. Wat handig is om een paar personen aan te wijze als organisatoren van het familieweekend. Hun regelen alles van top tot teen zodat jullie een onvergetelijk familieweekend hebben. 

 

Of zoek direct bij een van onze partners:

Hoe organiseer je een geslaagd familieweekend?

 

Groepsaccommodatie Groesbeek 40 personen

 

Wat wordt de bestemming van het familieweekend en in welk weekend gaan jullie er zijn alle even tussen uit? Dat zijn eingelijk de twee belangrijkste dingen. Met een datumprikker kunt u heel gemakkelijk en overzichtelijk te weten komen wat het meest geschikte is. In de datumprikker zet je een aantal opties en de rest van de familie geeft aan welk weekend hun wel of niet kunnen, zodra iedereen dit heeft gedaan kan je zien welk weekend het is geworden. Ga op zoek naar een omgeving waar van alles te doen is voor jong en oud zodat iedereen zich goed kan vermaken.  Houden jullie van fietsen of wandelen? Zoek dan in een omgeving met heerlijke bossen en natuur. Een tip! zoek een accommodatie met gratis wifi, daar zal je punt extra punten mee scoren bij de familie. 

 

 

Accommodatie voor familiereunie, 16 personen

 

Zorg ervoor dat jullie op tijd beginnen met het uitzoeken voor een accommodaties. Het aanbod voor grote groepsaccommodaties is een stukje kleiner dan voor 4-6 personen. Daarom is onze tip, begin 6-12 maanden van te voren. Dit klinkt misschien een beetje overdreven maar je zult merken dat je de tijd hard nodig zult hebben. En dan het budget. Wat is iedereen bereid er voor te betalen? Stel daarom met z’n alle een maximum budget vast. Deel het eind budget door het aantal families en laat elke familie het zelfde betalen.  

 

Is het budget wat lager? Geen probleem, ook voor een kleiner bedrag zijn er genoeg accommodaties. Boek dan een accommodatie met volledige zelfservices en verder geen overbodige luxe. Wat ook misschien een handige tip is, open een betaalrekening en laat de rekening door een iemand beheren. Laat op deze rekening elke familie het afgesproken gedrag op storten en zo kan je goed de in en de uitgaven zien en houd je het overzichtelijk. Stel dat er aan het eind van het weekend nog geld op de rekening staat, bewaar dit dan voor een familie uitje of een volgend familieweekend.

 

Veel ruimte voor de hele familie, 30 personen

 

Vakantiehuis voor families van 15 personen, Gelderland

 

Groepsaccommodatie voor families van 20 personen, Gemert, Limburg

 

Familiereunie, plezier voor de hele familie!

 

Nu dat alle voorbereidingen zijn gedaan en de vakantie is geboekt, is het tijd om te genieten van de familiereunie tijdens het familieweekend. Leuke dingen doen met de familie, ontspannen, lekker koken en borrelen en nieuwe herinneringen op doen samen. Geef elkaar de ruimte, en soms is iets doen zonder de hele familie ook wel lekker. Willen er een paar naar het dropje of de stad? Prima, lekker doen. Dan blijft de rest thuis of gaat wat anders doen.

 

Groepsaccommodatie Groesbeek 42 personen

 

Annuleringsverzekering voor uw familieweekend

Wat ook zeker een belangrijke tip is om zeker niet te vergeten, het afsluiten van een annuleringsverzekering. Mochten jullie plotseling verhinderd raken en het familieweekend af moet blazen is een annuleringsverzekering super handig. Dan hoeven jullie niet de volle mep te betalen maar een bepaald bedrag en dat is toch wel een prettig gevoel. Vaak zijn bedlinnen of keukenlinnen bij te boeken wanneer dit niet het geval is neem dit zelf mee!  Maak goede afspraken met elkaar wie wat mee neemt zodat je niet veel dubbele dingen krijgt. Beleef samen een heerlijk familieweekend en maak veel herinneringen. 

Kijk ook eens bij onze andere accommodaties: