Vakantiehuizen Nederland

 

Vakantiehuizen Nederland - Tip aanbieders

 

Vakantiehuizen Nederland. Wat zijn het er veel! Dat betekent volop keuze, maar ook moeilijk kiezen? Vergelijk hier prijzen van vakantiehuizen in Nederland, gebruik onze top 10 voor grote huizen én doe inspiratie op voor jouw volgende vakantiehuisje!

 

Wij zijn gespecialiseerd in grote vakantiehuizen in Nederland, van alle aanbieders.

 

Vakantiehuizen Nederland voor 10 personen, 4 slaapkamers en meer

 

Vakantiehuizen Nederland voor 12 personen, 5 slaapkamers en meer

 

Vakantiehuizen in Nederland voor 20 personen

 

Vakantiehuizen in Nederland voor 30 personen

 

Bekijk hier actuele aanbiedingen, kortingscodes & last-minutes

 

 

Vakantiehuis in Nederland huren

 

Er is geen land zo rijk aan vakantiehuisjes en vakantieparken als Nederland. Wij Nederlands hebben graag alle gemakken bij de hand in ons eigen huisje óók tijdens de vakantie. Vakantie in eigen land blijft ongekend populair. En dat is niet zo gek. Met 12 zeer afwisselende en aantrekkelijke provincies, heeft ons land nogal wat te bieden voor een vakantie. De provincies in het kort;

 

Vakantiehuis in Brabant; bourgondisch geniet je in deze gezellige provincie met leuke steden zoals Breda, Tilburg en Eindhoven en schitterende natuur zoals de Brabantse Peel. Vakantiehuis in Drenthe; met schitterende natuur heeft deze provincie natuurlijk ook de unieke Hunebedden en heel veel ruimte rondom de vakantiehuisjes. Vakantiehuis in Zeeland; genieten van zon, strand en de zee, met de schitterende stranden en vele watersportmogelijkheden is dit een unieke provincie. Vakantiehuis in Limburg; met de schitterende heuvels van het Limburgse land waan je je in het buitenland, maar er is niet alleen natuur, je kunt natuurlijk ook geweldig shoppen en terrasjes pakken in Maastricht. Vakantiehuis in Friesland; wil je een huisje met aanlegsteiger, dan moet je in deze provincie zijn, met haar schitterende meren. Vakantiehuis in Gelderland; centraal gelegen in Nederland en mede bekend om de schiterende Veluwe, hier vind je talloze vakantieparken en unieke huisjes. Vakantiehuis in Noord Holland; met de lange kusttrook kun je hier leuke strandhuisjes huren, ook zijn er aantrekkelijke steden voor een gezellig dagje uit. Vakantiehuis in Zuid Holland; bezoek een van de grootste steden van Nederland, Rotterdam, of geniet van de rust in natuurgebied de Biesbosch. Vakantiehuis in Utrecht; verblijf je met meerdere familieleden in een vakantiehuisje het liefst centraal in Nederland, denk dan eens aan de Utrechtse Heuvelrug. Vakantiehuis in Overijssel; genieten van de rust en ruimte op het platteland maar ook de gezellige culturele stad Zwolle of het idyllische Giethoorn, Vakantiehuis in Groningen; grenzend aan onze Oosterburen, met volop mogelijkheden voor schitterende wandel- en fietstochten. Vakantiehuis Waddeneilanden; vaar je naar de Waddeneilanden voor jouw vakantiehuis dan begint het vakantiegevoel meteen op de boot, wist je dat de Wadden op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan?

 

Grote vakantiehuizen Nederland

Ruimte is en blijft een belangrijk punt, ook op vakantie. Grote vakantiehuizen in Nederland worden daarom steeds meer in trek. Reis je met een samengesteld gezin met veel kinderen? Dan wil je natuurlijk voldoende slaapkamers in het vakantiehuis. En ook als opa & oma mee gaan is voldoende ruimte voor iedereen erg fijn. De grootte van de vakantiehuizen in Nederland in de laatste jaren toegenomen. Steeds vaker worden luxe woningen gebouwd óf worden bestaande huisjes omgebouwd. Ruimte is dan een onderdeel van de luxe die geboden wordt. Vakantiehuizen voor 10 personen of 12 personen zijn tegenwoordig in vrijwel iedere provincie te boeken. Maar ook veel grotere vakantiehuizen (ook wel groepsaccommodaties genoemd) worden steeds comfortabeler.

 

Vakantiehuis op vakantiepark in Nederland

Verdeeld over ons land zijn er vele vakantieparken te vinden. Van klein tot groot, in de natuur of dichtbij een leuke stad. De kwaliteitsparken van Landal Greenparks staan zeer hoog aangeschreven. Dit is niet alleen vanwege de vaak mooie ligging middenin de natuur, waar je even helemaal tot rust kunt komen. De vakantiehuisjes van de Landal parken in Nederland zijn vaak van hoge kwaliteit. De inrichting wordt regelmatig geupdate en de laatste jaren komen er steeds vaker ook grote vakantiehuizen bij voor drie generaties of samengestelde gezinnen. Het grote voordeel van een vakantiehuis op een vakantiepark in Nederland is dat de faciliteiten vaak zeer uitgebreid zijn, zoals een fijn zwembad wat ook bij slecht weer uitkomst biedt voor een korte vakantie in eigen land.

 

Vakantiehuisje voor familieweekend in Nederland

Ook voor een geslaagd familieweekend biedt ons land vele mogelijkheden. In Nederland vind je behoorlijk wat familiehuizen. Deze worden gekenmerkt door een groter aantal (2-persoons) slaapkamers, ruimere keuken én een gezellige grote woonkamer of groepsruimte. Afhankelijk van de grootte van het vakantiehuis zijn er vaak ook allerlei sport & spel mogelijkheden in het huisje óf op het terrein van het huis. Doordat de wensen van een groter gezelschap nogal eens uiteen kunnen lopen bieden wij inspiratie via de Top 10.

 

Natuurhuisje Nederland

Een vakantiehuis middenin de natuur huren? Denk dan eens aan een natuurhuisje. Niet op een park maar middenin de bossen. Of een hutje op de hei of andere plek waar je het gevoel hebt heerlijk achteraf te zitten. Even weg "in de middle of nowhere" of toch ergens dichtbij een plek waar je ook leuke activiteiten kunt opzoeken of een stad kunt bezoeken. Een hele mooie selectie van dit type huisjes vind je op de site van onze partner Natuurhuisje.nl. Zij hebben ervoor gezorgd dat dit echt een begrip is geworden, waardoor steeds meer aanbieders natuurhuisjes in Nederland zijn gaan verhuren.

 

Vakantiehuis aanbieding Nederland

Als je een vakantiehuisje in Nederland wilt huren dan doe je dit natuurlijk het liefst tegen de beste prijs die je kunt krijgen. Het loont daarom zeker om even te shoppen tussen verschillende aanbieders en goed de last-minute aanbiedingen in de gaten te houden. Ook bieden verschillende aanbieders kortingen in de vorm van kortingscodes, hoewel dit niet doorlopen het geval zal zijn. Bepaalde periodes in het jaar lenen zich uitstekend voor de beste prijs. Wanneer je bijvoorbeeld een vakantiehuisje in Nederland boekt bij de schoolvakanties in het voorjaar of najaar, heb je vaak een hele goede aanbiedingsprijs voor je huisje. We hebben een overzicht gemaakt van vakantiehuis aanbiedingen bij verschillende aanbieders, overzichtelijk op één pagina, om je te helpen bij je zoektocht.

 

 

 

Vakantiehuis aanbiedingen, kortingscodes en last-minute acties

 

 

 

Last Minute een groot vakantiehuis boeken

 

Vakantiehuis aanbieding & korting bij Landal

 

Vakantiedeals & kortingen

 

 

Grote huizen in Nederland per categorie: